|
RE: Dolenjke, 3,. del 17.3.2010 22:41:02
|
|
|
|
BBAJA
|
Pozdravljene... Vidm,da je velik dogajalo Sem vas čez dan mal brala,ampak nikakor nism uspela nič natipkat..se je začela moja grozna alergija na cvetni prah ..to pomeni,da ne smem nič ven,nič zračit,nič od nič..ma najbolj bi blo,da se zamrznem za nekaj tednov.Lani sem bila visoko noseča tak čas in je še kar nekak šlo..no par dni je blo glih tko katastrofalnih,prejšnja leta mi je blo pa obupno..hb,da imam čudovito homeopatinjo,ki me vedno znova spravi k sebi-zgleda,da bom tudi letos morala po hitrem postopku do nje.No,kakor koli že bolje to,kot pa antihistaminiki..sem v življenju menda vzela vse skupaj dva,pa šla takoj spat..so kot uspavalne tablete-super za vzet po neprespani noči,ane?!Pajade!!!!Ja,jst bom šla spat,otrok bo pa ta čas skuhal,pa kleklal al kaj?! No ja,sej pravim,da moram pod nujno do homeopatinje . Čebeli...ti pa maš najjačo taščo ...mislm,ženska je pa optimistka,če misl,da ji bodo križarjenja kr iz lufta padala..mislim,da nujno rabi lekcijo o vrednotah rea..upam,da si ok štrumfka..ti kar zapravljaj..denar je za to,da kroži Moraš pa priznat,da je lušno šopingirat Majch..je fajn tkole,ko se kdo napove na obisk ne?...mamo pol ful zagon za pospravljat..postorimo ogromno v zelo kratkem času Živka..sm,da si boljš
|
|
|