|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
17.3.2010 18:50:49   
štrumfek
hej
evo z tajo smo šle v šoping in spet zaprave da mi je kr slabouser posted image

neee greem veeeč v štacuuuuneeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image ko bi le bilo resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 376
17.3.2010 18:58:19   
čebelica01
evo zdej šibava pa pa

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 377
17.3.2010 19:01:07   
majch
no, mi smo poštimali, kar smo meli namen. Zdaj se mi pa nič ne da. Bubica spančka, je čist omagala sirota.
Mal bom še prelistala tlele, kaj dogaja, pol grem pa v horizontalo.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 378
17.3.2010 19:22:12   
vaney
čebelicaaaaaaaaaaa...dej povej, a boš plačala po povzetju ali ji boš nakazala na TRR? Pa čimprej sporoči, ker gre zjutraj na pošto; poštnino pa ona častiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 379
17.3.2010 19:28:40   
Anonimen
Čevlji - no, da še to pokomentiramuser posted image ......uglavnem mi imamo od Jakoba do sedaj ful ohranjenih čeveljčkev, ampak res ohranjenih (ma skoraj vsi so še kot iz trgovine- se je Jakob raje nosil kot hodiluser posted image ), tako da če bo Aljažu rasla noga glede na letne čase tako kot Jakobu res ne mislim drugih kupovat. Sicer sem tut že slišala in brala o tem, da bi moral ene čevlje nositi le en otrok, ker se čevelj menda oblikuje glede na otrokovo nogo, ampak praktično nove čevlje pa res ne mislim stran metat, pa druge kupovatuser posted image

Štrumfka - vidiš, jst skor sploh ne hodim več v trgovino....raje kar mojega pošljemuser posted image

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
17.3.2010 19:29:34   
Anonimen
O Vaney, si tukajuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
17.3.2010 19:42:25   
vaney
ja, tukaj sem...me je možek nagnal prej na kavo h karinki za 2 uri s kolegico, pa čuval otroke, zdaj pa jaz špilam varuško, on je pa na fuzbaluuser posted image

teniske sem pa samo Daši naročila, tiste bele Nikice, se nisem mogla upretuser posted image moj pa pravi, da sem mu ušla izpod kontroleuser posted image ja, kaj, če so pa meni vse Nikice takoooo lepeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
17.3.2010 20:27:04   
čebelica01
evo vany mene nažrla sem se ka pujsa , komaj diham , kar slabo mi je .

po povzetju veny , bo najbolše

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 17.3.2010 20:40:02 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 383
17.3.2010 20:41:40   
čebelica01
nč babuške , za danes se poslavljam grem kar v horizontalo , sem se tok najedla , da samo še postlo vidm .

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 384
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 20:42:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 385
17.3.2010 21:32:12   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

nč babuške , za danes se poslavljam grem kar v horizontalo , sem se tok najedla , da samo še postlo vidm .

lahko noč

lahko nooč

Neposredna povezava do sporočila: 386
17.3.2010 21:44:48   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1
Sicer sem tut že slišala in brala o tem, da bi moral ene čevlje nositi le en otrok, ker se čevelj menda oblikuje glede na otrokovo nogo, ampak praktično nove čevlje pa res ne mislim stran metat, pa druge kupovatuser posted image

Saj zato se pa tudi meni zdi škoda nove kupovat, če so pa od Nine lepo ohranjene, samo na ta račun so me najurili.
Štrumfi kartice pod povštr in sanjat da si bogata, pa boš boš vidla user posted image user posted image
Vaney hvala za nasvete glede avtka, moj dragi je izbirčen in izbira in gleda, gleda,....Je reku da mu avtek več pomeni kot jaz in se je jezil, ker je spet štrajfn na avtu (praska) žal precej vidna, samo kje jih pridelujem pa ne vem......v glavnem avtek bom jst vozila, sam nimam besede pri izbiri.

Nič lahko noč.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.3.2010 22:23:32   
*zmajčica*
Evo mene....
En dan me ni pa že 17. stran!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebelica...Vse lepo in drži se...Mami je s tabo in z vami vsemi...Gleda dol z oblačkou...Sej vem...težko je tako...Vem da bi bilo veliko lepše da je z vami...Pa žal temu ni tako...Svet je krut...Vem kako ti je...in veliko besed in tolažb sem slišala in prebrala...ampak manjka še vedno! DRŽI SE!!user posted image user posted image
Aja pa tista Snežana Ržen je ena k na FB kr vsakega doda...A je tud tebe našla??? Ma to je tisto, k sm jst zadnč napisala, da nekdo sam dodaja sam zat, da doda, pa nima veze če pozna...BEDARIJA! :(

Čebelica in Nya
...a to se pr vs dogaja, da z grobov kradejo?? Pri nas pa na srečo ne...Kaj vse sm ja znosila na grob...Vsak dan grem...urejam, pospravljam...Šopke vsak dan menjala...zdej pozimi sm sneg hodila odmetat..Nagrobnik prala...V glavnem...Sploh ne sprašujte...Pa ni nikol nč mankalo, al pa da bi kdo kaj prestaulau...Ja mislim da bi unmu, prste polomila!!

Štrumfek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zapravljanje...Jst pa ta mesec ne smem čisto nič...Me bo avtek preveč koštal...Mam srečo, k mam še nekej bonov za v BC.

Princeska...Kar se tiče auta in ko že glih izbiraš...Kupi velik avto, ker ja mam golfa petko...i to 3 vratnega...Da ****is dobiš...Zdej še gre ko malo vozim spredaj...Pol bo pa hudič in nerodno. Pa ne sam to...Tud prtlažnik je zlo mejhn...dam voziček not...i to je to... :( Pa kaj čem...sploh ne smem pomislit o menjavi, ker je še ta na leasing... :( Sva pa z dragem mela prej passata karavana, pa mi je blo takoooo hudooo ko sva ga prodala-bi mi zdej kar prav prišel!

Drugače pa evo še en dan mimo...Dopoldan bla pri frizerju (3ure) pol na hitro pojužnala in direkt šibala proti Nm...prišla domou, nahranla Lauro in odpelala nadomestni avto lastniku (ker so mi ga dali samo do danes)....Moj pa še vedno ni zrihtan :(

Tako me pa počasi pripravlene za v deželo nina-nana...Laura skopana, nahranjena in v pižamci...se še malo crklja pri tetki...potem pa nočko...Komaj čakam, da zaspi, da ma mami pol malo časa še zase...

Punce pridne bodite...crkljajte se doma pri svojih user posted image (jaz žal ne morem) in se imejte fajn, fajn radi!!

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 388
17.3.2010 22:24:19   
*zmajčica*
OOOOOO Majch ti še ne spiš???

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 389
17.3.2010 22:41:02   
BBAJA
Pozdravljene...
Vidm,da je velik dogajalouser posted image user posted image user posted image Sem vas čez dan mal brala,ampak nikakor nism uspela nič natipkat..se je začela moja grozna alergija na cvetni prahuser posted image user posted image user posted image ..to pomeni,da ne smem nič ven,nič zračit,nič od nič..ma najbolj bi blo,da se zamrznem za nekaj tednov.Lani sem bila visoko noseča tak čas in je še kar nekak šlo..no par dni je blo glih tko katastrofalnih,prejšnja leta mi je blo pa obupno..hb,da imam čudovito homeopatinjo,ki me vedno znova spravi k sebi-zgleda,da bom tudi letos morala po hitrem postopku do nje.No,kakor koli že bolje to,kot pa antihistaminiki..sem v življenju menda vzela vse skupaj dva,pa šla takoj spat..so kot uspavalne tablete-super za vzet po neprespani noči,ane?!Pajade!!!!Ja,jst bom šla spat,otrok bo pa ta čas skuhal,pa kleklal al kaj?!user posted image user posted image user posted image user posted image No ja,sej pravim,da moram pod nujno do homeopatinjeuser posted image user posted image user posted image .

Čebeli...ti pa maš najjačo taščouser posted image user posted image ...mislm,ženska je pa optimistka,če misl,da ji bodo križarjenja kr iz lufta padala..mislim,da nujno rabi lekcijo o vrednotahuser posted image user posted image user posted image

rea..upam,da si okuser posted image user posted image user posted image

štrumfka..ti kar zapravljaj..denar je za to,da krožiuser posted image user posted image Moraš pa priznat,da je lušno šopingirat

Majch..je fajn tkole,ko se kdo napove na obisk ne?...mamo pol ful zagon za pospravljat..postorimo ogromno v zelo kratkem časuuser posted image
Živka..sm,da si boljšuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.3.2010 7:57:13   
Mala_princeska
Bbaja user posted image user posted image user posted image za alergijo, ja ni lušno tole vrjamem, men pa prah nos zabaše in kiham kt norc. Tko da adijo tepihi v mojmu stanovanju in odkar imam ebn antialergijski kovtr je boljš.

Jutro.....

Imam tud obisk napovedan in šibam....malo skup vržt user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.3.2010 8:25:46   
vaney
jutro.

Jaz pa nisem mogla spat, pa še sama sem si kriva, ker sem ob 5h popoldne kavo pila...me še ni izučilouser posted image in potem sem do 1h v luft gledala, Daša je pa spala. Pol pa ob 3h jest, pa previjat, pa nos pucat s sesalcem, ker ima čisto zabasanega, pa je ura 4. In ob 6h se že Anže zbudi in to je to od spanjauser posted image Ma ni šans, da grem še kdaj kavo pit ob taki uriuser posted image

Pa še en prehlad se me nekajj loteva, pa saj ni čudno, Anže je ful prehlajen, Daša ima zabasan nos, Grega je prehlajen, bi bil čudež, če jaz ne bi bila.
Saj bomo šli na sončka, pa bo boljše, neuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 8:46:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
18.3.2010 8:48:53   
Anonimen
Jutrouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
18.3.2010 9:11:56   
majch
jutro

kaj sem bla še dosegljiva tako pozno včeraj? Ma, jaz ma RR skoz prižgan. Zvečer sva z mojim še mela neke ustvarjalne ideje in sva po compu šarila.

Mi smo kar lepo spali, tako da vam pošiljam en močen kofe, da boste zdržale.

user posted image

Plan za danes? Nimam pojma...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.3.2010 9:49:58   
štrumfek
dan...

me smo ble že  zunaj, smo se že sprehodile, mala je zdej zaspala, jst bom pa kr za južno prpravla pa sem pol frej... dans bo lazanja... mmmm njami user posted image user posted image

pa za  pospravlat mam , je spet tako ko da bi atomska treščla.. jst nevem od kje... user posted image user posted image user posted image user posted image
BBAJA user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ni prehudo user posted image user posted image user posted image

Čebelica
za jutr ti še javim za kavico, ker gre zjutraj avto k mehaniku (mora prvo šipo zamenjat k je počena), sicer je obljubill da bo do 15.00 zrihtan, tako da upam da bo držal obljlubo...

Princeska.. ja najbolš da jo kr zlomim (kartico) ker pod pouštrm jo bom najdla user posted image user posted image user posted image

Majch.. nisi edina brez planov danesuser posted image

Jaknik švoh jutro zgleda tole

Vaney user posted image user posted image user posted image upam da boš današnjo noč kaj več spala...

zmajčica super za frizerjauser posted image user posted image user posted image user posted image , za avto pa upam da bo čimprej zrihtan... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.3.2010 11:05:21   
rea27
dober dan...user posted image user posted image user posted image ..

kaj je jaknik..ti tut?

majčica..al...valentinčica..sej ne vem, vaju mešam..jantarčki so naročeni..Torej verižica in zapestnica. Je pa tako, zdaj ta moja znanka prodaja samo še WHOLESALE, ker pomeni, da ne bomo več dobili posameznih kosov, ampak jih bo treba naročit recimo 30, 50, 100..ker se ji ne splača. Tudi cene je dvignila, tako da je sedaj zapestnica otroška 6 EUR, ogrlica otroška pa 12 EUR. Poštnina znaša med 3-4 EUR...Bo ok?

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.3.2010 11:30:03   
phelps
Pozdravljene Dolenjke od še ene Dolenjčice user posted image

Tako pridno pišete, da vam je težko slediti user posted image

Imam eno vprašanje, je katera od tu bila na nuhalni svetlini v NM ali v Grosuplju? Jaz se bom morala počasi odločiti, pa me zanimajo izkušnje predvsem tistih, ki ste bile v Grosuplju ali v Novem mestu.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 398
18.3.2010 11:33:01   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

dober dan...user posted image user posted image user posted image ..

kaj zdaj rejčica, še kar nič boljše? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.3.2010 11:34:17   
čebelica01
dan

ooooooooooooooooooooo rea ma pa novo slikico pomladdddddddddd vse cvetiiiiiiiiiiiiii.

rea porkaš pinčič , kje pa si . malora te ni in ni .

pozdravljena phelps

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?