rea27 -> RE: Dolenjke, 3,. del (18.8.2010 15:54:50)
|
oj mamce in mamcetobe..jst sem zaaaaa Gibota - nujno. Mi je sedaj že dvakrat ušel, ker sem bila dvakrat visoko noseča pa nisem šla tja s trebuhom skakat, zdej bom pa šla.Nujno!! Pa še rd imam dva dni poznej - pa si bom tolele privoščila. Lahko bi se pa zmenile, pa nas gre cela armada? Kaj pravite, a? Mama Alex and co.? hehehhe.. aja, next je spet aktualen, jesenski...sem že naročala malo, pa še moram..tako da če bo katera za... živka..joj, hvala..res malo bolj spimo, a je zopet nov problem..Malo je prehlajena in potem ji kot ponavadi nagaja žrelnica...noro!! Če ni od kakih travm pa prehlad nagaja...Ja pa Mark pravi zaspanček zato.Pančka tudi od 21 do 5h zjutraj..potem malo pomalčka, pa spet dalje...juuuhuuuu alex...mi smo super, hvala..kako pa tvoja dva? Sicer vidim po slikicah, da uživata. MI SMO DOBILI VRTEC!!!!! JUUUUUHHUUUHU zakaj se tako veselim in zakaj se mi tako trga? Zato, ker barabe barabinske niso poslale nič odgovora, le to da je prošnja oz. vloga, ki sem jo oddala maja 2009!!!!!!! nična! halo??!?!! Da so se pri pravni službi pozanimal in da so jim dali (pravniki) zeleno luč za to, da staršem ne rabijo razlagat nobene stvari, samo v cajtng so ruknl, da objavljajo nov razpis?!!?!? Aha in enkrat v februarju bi morala mama rea gledat dolenjca in videt, da to piše?!?!?! MA katastrofa. Sem šla na ragovsko v vrtec in jih vprašala kaj in kako in seveda..odgovor je naveden gor!!! Nema veze, se je mama rea znašla drugače - Evo sem vpisala v glasbeni vrtec v Ragovo...in super je blo. Danes sva odnesli vse potrebne dokumente in Eva se je že takooo lepo igrala z ostalimi otroki, da je blo joj. Tudi vzgojitelji so bili navdušeni....tako da..juhuhu...Aja, koliko pa ve kaj plačujete za vrtce? se tipkamo...princesi ti pa karte zrihtaj heheheh papa
|
|
|
|