majch -> RE: Dolenjke, 3,. del (17.3.2010 16:47:36)
|
stanovanje se bešči, jaz sem pa crknjena. No, debata o čeveljčkih...jaz ne vem več, ker so si mnenja tako nasprotna okrog določenih modelov, da mi ni nič jasno. Bosa bo hodila[sm=smiley36.gif]. Naučiti plaziti.[sm=zmeden.gif] To tudi pri nas ne gre preveč dobro. Ji kažem vse živo in skoz je na tleh, ampak nima interesa. Se raje kotali. Tako da smo za v razvojno edino, ker se mi zdi, da bo prej hodila kot puzala. Pa poznam nekaj takih otrok, ki se niso nikoli plazili... Hojica. Ne prakticiram. Sem pa slišala, da ni ok. Bi rekla, da nima gibanje v hojici kaj dosti z gibanjem v resnici, tako da je po moje možno, da se otrok kaj narobe nauči. Ja, pranje možganov. Poznam. Starejši ljudje so zelo dovzetni za to in še tako potuhnjen občutek ogroženosti, da jim tamladi kaj hočejo, se napihne do nezavesti. Pol pa mamo izpade v smislu moje zemlje pa ne dam, noben me ne mara in za vse sem sam. Starost je žalost. A taka je to poroka, da si še prstana ne moreš sam zbrat? Klinc jih gleda pol. Kaka pa je pol to poroka??? Namesto, da bi uresničli vse tvoje divje želje, to bi bil šov.
|
|
|
|