lidik -> RE: Celjske srečke nosečke (9.10.2010 7:34:22)
|
hej punce se vam na hitro oglašam, ker časa pa res nimam veliko. No v glavnem midva sva vredu. Mali Jan je pravi korenjak in včeraj ko sem šla od tam je že dihal sam, brez kakršnegakoli kisika in brez česarkoli. Vzeli so mu tudi kateterček iz popka, tako da je zdaj mu samo ostala infuzija v rokici in pa seveda tiste žičke, ki so priklopljene na aparate zaradi opazovanja. Zdravnica je bila včeraj čisto navdušena nad njim kako lepo napreduje. Včeraj je bil torej tudi že brez kapice, tako da sem videla kakšne luškane laske ima, pa takšne super modre zoknčke je imel obute. Tako da jaz upam, da ne bo imel slučajno sedaj kakšnih kriz in da bo skoz dihal sam in ne bo več rabil aspratorčka. Pa še carkljati oz. po njihovo kengorujčkati se bomo menda lahko začeli že danes, ali najkasneje naslednji teden. Drugače pa hvala za pikepoke, sej če vam povem, niti nisem utegnila prebrati, in jih verjetno tudi ne bom v teh dveh dneh ko bom dopoldan doma (ker popoldan gremo tako v Ljubljano). So mi pa vse T.Z., urskaf, nadka, sarar, Arwenko, nadka, mladika, ufff pa če sem katero spustila mi naj oprosti vse želje prenesle, tako da še enkrat hvala !!!!!
|
|
|
|