Anonimen -> RE: Celjske srečke nosečke (9.6.2010 12:56:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. joj kakšne lušte sem vam naredila :) boščike! no glede bokov: koliko boš šla narazen sploh ni pogojeno s kg, ki jih boš pridobila. meni so se preprosto razširile kosti - vsa pridobljena teža mi je šla v trebuh in v prsi (dobila sem slabih 5kg do zdaj); v bokih sem pa 100% ene 7cm širša. nekaj pametnega sem pa naredila danes v pisarni. še malo pa na kavo, potem pa še malo pa domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Zanimiva teorija, prvič slišim. Mah, sikirala se ne bom, bo kar bo. Čeprav jaz jih poznam res veliko, ki niso nikoli večjih številk kupovale, ker so samo v trebuhu šle zraven in res samo enih par, ki so pa šle narazen kot sodi, ampak v celoti, tako da so vse kupovale po 3 ali celo 4 številke večje. Samo to s kostmi, kaj pa vem, ne morejo se ti kosti kr tako razširit no, kvečemu da imaš oblogice zraven. Kosti se lahko razširijo recimo med samim porodom od pritiska, ne pa med nosečnostjo. Ni mi logično to, res ne, ker kost se ne more kr tak širit, saj ni to mišica ki se razširi ali pa skrči. Kosti se razširijo že med samo nosečnostjo ravno zaradi priprave na porod - tako je bilo vsaj meni rečeno. Ker vem, da nisem dobila nobenih oblogic (ne na nogah, ne na riti) ampak samo trebuh in prsi (te so šle iz B na E lepo prosim, če katera rabi kaj viška ji šenkam)... Seveda kost ni mišica ampak mišice pripravljajo telo na porod in tako potiskajo tudi kosti narazen - po porodu gredo pa tudi boki nazaj skupaj.
|
|
|
|