country -> RE: Tiste na bolniški (17.3.2010 14:29:02)
|
Zanimiva tema, vsaj zame, ker ne razumem, kako vam je lahko dolgčas[sm=smiley1.gif]. Pa nobene ne obtožujem, da ne bo pomote. Tudi sama sem doma, sicer sedaj en mesec, do pdp pa imam še 5 tednov... če bo. Meni se namreč dogaja, da mi časa zmanjkuje, pa moram tudi ležat in mi prav paše. Sicer vstajam od 6 do 6.30 enkrat in hodim spat od 23, 24h, pa mi je dan kljub temu prekratek. In to tudi s sedečim in ležečim "delom". OK, priznam, imam dve in pol letnico, ki jo precej animiram, vendar se trudim da se veliko tudi sama zamoti saj bi rada da potem ko prideta nova člana ne bo preveč navajena moje družbe. Drugače pa se rada usedem za klavir, na rač. spišem kakšne note, ZELO rada berem, se sproščam, v mislih načrtujem stvari, ki jih sama ne morem/smem zdaj narediti, pa jih potem moj možek. Rada bi se naučila štrikat ali kaj podobnega, pa mi časovno ne znese, šivat ne morem, ker ima moja hči malce prerada stroj [sm=jezicek.gif], spravljam se risat, pa tudi ni časa. Dosti se ukvarjam tudi s kuhanjem, saj zelo rada kuham in preizkušam nove recepte. (To pišem kot ideje za tiste, ki vam je dolgčas.) Upam, da vam nosečnost mine prijetno, saj je res kar je baguSka napisala, da stres negativno vpliva na otroka, poleg tebe seveda. Sicer pa sem na bolniški zato, ker ne morem več dolgo normalno sedet, niti stat ali hitro hodit, ne morem več igrat vseh inštrumentov, ki jih poučujem. Moram pa počivat in pričakujem dvojčka.
|
|
|
|