Najem avtodoma (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

barni -> Najem avtodoma (15.3.2010 8:36:04)

A ima katera kaksno pozitivno izkusnjo z dolocenim izposojevalcem avtodomov?

Rabim konkreten podatek, na netu vem da jih je ogromno!

viv_ -> RE: Najem avtodoma (15.3.2010 9:43:02)

Mi smo rentali tule:

http://www.avtodom-pocitnice.com/

je bilo super!

živa -> RE: Najem avtodoma (15.3.2010 10:23:49)

To mi tudi sanjamo - pa me zanima, kako drag špas je sploh tole? Pogledala sem cenik, recimo da dam malo manj kot 1000 evrov v srednji sezoni za 10 dni, ampak koliko pa pride potem bencin, kampi ipd.? Recimo da greš nekam v tujino? Mi lahko napišete primer, kam ste šli, kje ste bivali (kampi, bolj divje) in koliko vas je prišlo?

Lp,

živa

viv_ -> RE: Najem avtodoma (15.3.2010 10:49:16)

Ja, drag špas je... Mi smo šli na lago di garda...

Poraba je višja kot pri osebnem avtu, cestnina je dražja (Italija) kot pri osebnem avtu. Potem nekaj se računa še poraba plina, kemikalij in wc papirja (wc papir je poseben).

Splača se recimo, če spiš izven kampov, da prišparaš to.

Nanese kar precej... je pa luštno!

ksenija12 -> RE: Najem avtodoma (15.3.2010 10:50:53)

Je včasih res lahko celo malo dražje kot v kakšnem app, ampak se pa izkušnja ne more primerjati:) Spletna trgovina soncek je lani oddajala svoj avtodom, sem videla, da ga imajo tudi letos,ampak meni se zdi, da imajo že vse rezervirano, ne vem, preveri..

Lejči -> RE: Najem avtodoma (15.3.2010 21:14:47)

Če še malo dopolnim predhodnice: Viv, wc papir komot uporabljaš tudi navaden. Tisti ta poseben je ful drag. Plin pride steklenica cca. 20 € (če je toplo in ne rabiš gretja, je strošek plina zanemarljiv), kemikalija pa cca 10€, s tem, da imaš eno stekelnico za kar dolgo. Je pa res, da vse skupaj kar nanese....

Stran: [1]