Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.4.2010 19:57:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Thanks za čestitke. Ja, se mi kar fajn zdi, da sem še tole napredovanje zdaj v paketu skozi pošibala. Zdaj lahko pa samo še svetnica ratam čez 5 let (se mal smešn sliš tole s svetnico - še svetniški sij bi mi manjkal, pa zmagam ) & je to to, kar se tiče moje kariere v šolstvu (tj osnovna ali srednja šola). Ma, ni slabo. Me like it a lot D best, da je Lovro bolje - to res rada berem. Ja, v ponedeljek sta bila oba taka revčka, pikeca mala. Stiskala sta se k nama, bila čist fuč, vsa vročična, utrujena, nemočna Še malo, še malo & bosta spet skakala s polno mero energije - jupi. Kako ostali bolniki/poškodovanci? ne-dober dan v službi - a je blo kaj takega v zraku al kako? Pošiljam , da bo bolje. A drgač vas je kdo kaj naaprilal?
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.4.2010 20:02:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aprilsko vreme že kaže svoje čare malo dežja: malo sonca: Pa, pa, bejbe, lep večer
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:22:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.4.2010 20:26:14
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Sej nisem vedla al povedat ali ne... Danes, ko se že vse hecate na to temo... Sem želela počakat do jutri, ker mi danes tko ne bo nihče verjel, ampak mi bo vsaj manj nerodno U2?
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:27:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:28:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:32:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:43:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.4.2010 20:50:36
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Sej nisem vedla al povedat ali ne... Danes, ko se že vse hecate na to temo... Sem želela počakat do jutri, ker mi danes tko ne bo nihče verjel, ampak mi bo vsaj manj nerodno zarečen kruh in to... ja točno tko, tudi mi bomo meli dojenčka. če bo vse ok, seveda... če sem vesela? ne vem... se moram še privadit na to misel, ni bilo planirano. sem vedno govorila, da se to neplanski dojenček ne more zgodit, no pa... v glavnem sem v 9 t in 3d noseča, povedat sem nameravala itak šele po nuhalni, zaradi slabe izkušnje z lukcem, ampak je dan primeren, čeprav za ostale ravno kontra. tinky, hvala ker me nisi izdala. jap, dober tek zarečen kruh 1 lumpika??!?! a ti to resno??? ej, pa to je pa ful lepo... če je res držta se s fižolčkom!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:55:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:56:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 20:59:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:00:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:02:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.4.2010 21:18:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa Sej nisem vedla al povedat ali ne... Danes, ko se že vse hecate na to temo... Sem želela počakat do jutri, ker mi danes tko ne bo nihče verjel, ampak mi bo vsaj manj nerodno zarečen kruh in to... ja točno tko, tudi mi bomo meli dojenčka. če bo vse ok, seveda... če sem vesela? ne vem... se moram še privadit na to misel, ni bilo planirano. sem vedno govorila, da se to neplanski dojenček ne more zgodit, no pa... v glavnem sem v 9 t in 3d noseča, povedat sem nameravala itak šele po nuhalni, zaradi slabe izkušnje z lukcem, ampak je dan primeren, čeprav za ostale ravno kontra. tinky, hvala ker me nisi izdala. jap, dober tek zarečen kruh pa ja da..... lumpa pa hruška...pa obe povesta na 1. aprila. LOL, LOL Jutri čestitam, če je res (bilo bi krasno!! ) - sicer pa me nista naplahtali. enako ... če bosta jutri ponovili vajo, vama čestitam sicer pa sem bila v kinu s tremi mulčki - z nečakoma in eno njuno sošolko smo gledali Kako izuriti svojega zmaja. V 3D verziji, ki je bila meni fajn. Zanimiva izkušnja, ko sem morala naenkrat poskrbeti za tri 8-letnike, ki žvrgolijo en čez drugega, ampak v dvorani so bili pa pridni Ful sem zmatrana, tako da grem kar pod tuš ...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:22:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:27:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:28:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.4.2010 21:35:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
Čestitke Metuljčica, jaz pa čakam, da vrla ravnateljica pove, za koliko plačnih razredov me je pošibala dalje. Svetnica pa jaz nikoli ne bom, razen če mi ti pišeš knjige ...; svetovalka sem pa že. In HB, da je bila danes plača. za vse, ki imate slab dan danes. Meni ta teden tudi ni naklonjen, pa še jutri imam en seminar do 16.30 ure. Kdaj naj pa potico spečem???? Mojcek: dohodnina, a že? Potem bo jutri tudi mene čakala, . Naš fant je spet zaspal na tleh. Vse se je zgodilo na kupu: premik ure, lezenje iz posteljice ipd.. zdaj pa imamo pevske vaje z visokimi frekvencami vsak dan. Nazadnje je obupal in se igral na tleh ter posledično spet zaspal. Danes vsaj ne hlipa v spanju.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.4.2010 21:36:49
|
|
|
|
neboglasnica
|
_rebeca_: kje ste šopingirali, čez mejo??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 5.del 1.4.2010 21:37:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kako pada, saj nas bo odplaknilo....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:38:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:48:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:51:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2010 21:52:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.