[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 12:45:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Inigo -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 12:45:42)

nene, ti mu kr daj jogurt al pa v kefir zmiksaj banano, da ne bo kislo, malo sladkaj z medom... poskusi, tudi če so 3 žlice, je bolje kot nič.
in če bo pil humano9, potem si zmagala. menda res pomaga. naša ga je do zdaj 2x, ampak še ne vem kako je danes, ker je pr varušk.
poročam zvečer.

naša pa atija kliče po imenu - al sam po imenu ali pa ga kliče ati Seba  mene pa nikoli, jz sm pa sam mami, mamica....  se vidi, da mene moj ne kliče po imenu nikoli.

mmmmmm, to zna bit pa prav dbro. če mali ne bo popapcal, bo pa mami [sm=jezicek.gif] hvala!

ja je zanimivo, naš ve za oba imena. za atija reče, da je Mako (Marko), in ve da sm jst Metka... ampak mene mami kliče Meti in pol me mali zeza in me kliče Meti. najjači je, ko si vzame telefon, pa hodi gor in dol in govori: Ajo, mami, mamica, kje siiiiiii, Meti, kje siiiii, mami, tu sem... ne ne ne, pidi tu! potreben prevod? heheh [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 12:51:16)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 12:51:52)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 12:58:56)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 13:00:05)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 13:01:54)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 13:33:17)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 13:38:57)

Inigo -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 14:27:02)

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

naša pa atija kliče po imenu - al sam po imenu ali pa ga kliče ati Seba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] mene pa nikoli, jz sm pa sam mami, mamica.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] se vidi, da mene moj ne kliče po imenu nikoli.

hehe...midva se pa namenoma pred otrokoma kličema drug drugega z "atek" in "mamica", tudi babica in dedi naju in midva njuju...ker drugače jaz mami rečem mama, ne babi [sm=smiley1.gif] in otroka nas vse tudi tako kličeta.
znata pa povedat kako je mamici in očku ime, kličeta pa ne po imenu.

tudi mi. ampak sva ga že naučila, da je atiju ime Marko in da je mami Metka. Ampak je mali pravi smeha in se učasih rad poheca in naju pokliče po imenu. drgač pa sva kr mami pa ati. včasih ko ga rpime se celo dere naokoli: mamica, atica! [sm=jezicek.gif]

nanka -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 15:40:42)

dan,

zdaj je pa že skrajni čas da se malo oglasim, pa vidim da je spet kar nekaj bolančkov, ja boščki mali, hitro se pozdravite [sm=pikapoka1.gif]

Jaz sem našim pri bruhanju in driski dala za jesti tisto kar jim paše, pa če je to bilo mleko pa tudi prav. Ker če otroku škodi mu itak ne bo pasalo jesti, če mu pa nekaj zapaše pa večje škode ni.

Danes sem preživela zobarja, popravila en zob, 20.4. grem naredit tisti zob, ki se je odlomil, ceno že vem [sm=smiley33.gif][sm=smiley29.gif]pa žal nimam izbire. Bo pa takrat bojda regres, torej gre 2/3 za zob.

V petek sem doma, sem si privoščila dopust, imam še veliko lanskega in ga moram porabiti do junija.

Zimska upam da si kaj bolje [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Si grem eno kavico skuhat ker že cel dan zeham, tamala ga ponoči rahlo sračka, polna luna + spodnja trojka je nora kombinacija, še dobro da se je zobek prebil na plano, upam da bo danes bolje.

3jeMi -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 15:54:46)

se še jaz na hitro oglasim... je babi Lovra tako fajn uspavala, da že 2 uri spi, pred 1 uro pa bi moral dobit AB... ojoj, ga bo pač dobil, ko vstane... ga ne bom budila...

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif]... za bubice male bolančkane... [sm=smiley19.gif]

nanka od zobarja... jebelacesta nočem vedt, kolk te bo koštal... itak da preveč... [sm=smiley13.gif]

jaz pa od okulista... ma, mat' od Lovra vidi super z očali... [sm=smiley36.gif]... ne rabim menjat, ker so bila moja dotedanja očala pohvaljena glede ohranjenosti, vid se mi pa tudi ni toliko poslabšal, fer od okulista, da ni vztrajal pri novih, je rekel, da so ta čisto OK [sm=bravo.gif]... sem pa vseeno pogledala kakšna so "socialna" očala in priznam, da mi je bilo kar nekaj okvirjev všeč, edino če bi jih vzela bi šipce sama plačala, ker steklenih pa ne bi imela...

aja, ko ste ravno pri tem kako mali kliče koga...
- oči je OČI
- mami je MAMA (noče pa noče rečt mami)
- babico vsi kličemo mama Meta in ji mali reče MAMA TETA
- dedka pa vsi kličemo oti in mu mali reče ATA, čeprav zadnje čase se trudi rečt OTI
- ta drugo babico pa pokliče MAMA
- imena pa edino reče Ana (sestrična), Anja (od očkovega najboljšega prijatelja punca) in Babaaa (vzgojiteljica)... ej, on že ve zakaj samo toliko... [sm=smiley36.gif]

grem sedaj... upam, da res ne bo kaj narobe, če bo toliko kasneje dobil AB... [sm=smiley13.gif]

metuljcek321 -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 16:26:57)

Hoj!

Ja, tako kot je napisala že 3jemi, smo se včeraj familiarno srečali v ZD Vič, Anja & Lovro sta bila daleč najbolj zdelana in revčka, oba z vročino 39 +. Kriza, res. Anja še nikoli ni bila tako uničena & sem vztrajala, da jo pripeljem pokazat - kljub sestrinemu pametovanju, da naj bi imela 3 dni vročine, šele potem v ZD ... jp, mojček, se strinjam, da je treba nujno poslušat notranji glas in opazovat otroka. Tko neodzivna in boga ni bila še nikoli. Potrdili so se sumi, da se nekaj paca, ker je imela levkocite ful visoke, smo bili pa prekmalu, da bi se izkristaliziralo, a gre za vnetje dihal ali za uroinfekt, pa ji je dala Amoksiklav, ki pokrije oboje (podobna scena kot pri Živi). Grlo je bilo rahlo vneto, danes vidim, da je definitivno angina, ker komaj požira in odklanja hrano & pijačo. No, vsaj temperatura ji je en malček padla, tako, da je pod 38,5 - uspeh, res. Včeraj ji je potem prijel šele Voltaren, Paracetamol je bil strel v prazno. Sredi noči sva jo tuširala, ob 2. zjutraj pa je imela mini party - revca je namreč spala od nedelje ob 19.00 do danes - torka, ob 2. zjutraj (z mini, mini, mini prekinitvami) & je blo čist zadost. Po urici zabave in rajanja smo vsi trije popadali v horizontalo - vsak v svojo toplo posteljo. Danes je much, much better, kar se tiče vročine (kot že omenjeno), je pa svetovna muka, da odpre usta in kaj poje - jo čist štekam, ker jo peče k hudič. Pojedla je 2 navadna jogurta & nekaj žlic pireja, zjutraj malo, malo Čokolina. Je pa driskala 2x ful[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ubogi naši pikci, berem, da jih kar nekaj boleha - vse dobro vsem!

dekoracija - jaz imam to tooolk rada - imam jajčka, piščančke, zajčke - ni, da ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

3jemi, kdaj ste pa vi prišli potem domov? Katere AB ima mali? Je kaj boljše?

Umpa, ouje, sem ful vesela, da dogaja na polno! ZS čekiram in a minute.

nanka, kaj načrtuješ za petek? Anything special?

zimska, kako si? Nezaslišane stvari, kako te šibajo sem in tja - fuj in fej!

driska, bruhanje  - otroku se da tisto, kar mu paše, ni se potrebno držati nekih strogih diet, kot je to veljalo včasih. Jaz glih zdaj kuham čaj iz borovničk, to je vedno dobro, da zapre "kanale."

Inigo, kako Brin? Meni se zdi, da je kriza že zdaj, k drugi dan boleha - da se ji že konkretno pozna na teži. Včeraj so jo stehtali, je imela 12.020 gr - s tem, da sem bila prepričana, da bo imela več, ker je zadnje čase res bolje jedla. Res je zoprno, k glih ujamemo nek ritem, vse laufa tipi-topi, potem pa bum, bolezen. Grrrr ... Naj se že končajo te zoprnije, ki nikakor NE sodijo v pomladni čas. Šccccc, šccccc vse bolezni in tečnobe!

Ja, Majuška, meni je bil Leap Year prav simpatičen, moj je tudi užival. Še posebej lepote Irske so ble VAU.

McDonald's - imava že 4 kozarčke, so prav luštni ... o praktičnosti bi se seveda dalo razglabljati - he, he ... manjka nama še siv in temno zelen - ima katera, pa ne rabi, maybe?

neboglasnica -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 16:34:21)

Oooo, kako ste pridne. Sicer nimam časa prebrat, ker šibam na generalko in potem imamo prireditev Pozdrav pomladi, moram pa tole napisati. Jokam kot dež že celo popoldne. Skratka, pet ur pred nastopom mi je koordinatorka nastopov odpovedala naš nastop. Za ****! In kaj naj rečem otrokom? Solze mi kar derejo, sem prava jokica, hujš k Sara. Ampak saj bo! Za vsako rit raste palica, kajneda? Komaj čakam, da se ravnateljica vrne, grem do konca, porka dijo, kaj vse si eni dovolijo. Mi je takoj lažje, ker ste moje moje...

Zdaj me pa že kličejo,  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image]                                               

glugluglu -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 16:58:02)

oj,

se hitro javim predno gremo dalje...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] (v knjižnico in trgovino)

bolančki, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

pri bruhanju in driski vedno nabavim bobi palčke, prepečenec, suhe borovnice za čaj, rehidracijski prašek ter linex. To so obvezni dodatni pripomčki za ostalo pa jedo kar jim paše tako kot je že nanka povedala.

Se pridružejem klubu iskajočih lanskoletnih velikonočnih dekoracij[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].  Sem imela ročno pobarvana plastična in stiroporasta jajčka. Imam na sumu, da so nekoga prestrašili in mogoče tudi pomotama romali v smeti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 18:41:25)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 18:59:48)

Inigo -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 19:54:32)

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

KALI kakala na školjko[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

WAAAAAAAAAAAAW!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bravo Kali!

nanka -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 19:54:40)

O bravo Kali sta že na pravi poti, super[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Metuljčica nič posebnega nimam za v petek v planu, taščica bi rada v miru spekla potico, tako da bom naše dete čuvala. Si bom pa privoščila dopoldanski šoping, tak v miru, s seboj bom pa eno od punc vzela, druga pa bo doma z očkom okna pomivala[sm=smiley36.gif], ker imava oba dopust.

Okraskov pa pri nas nimamo, bomo pa v petek jajčka barvale, da bodo v soboto v žegenjčku.

3jeMi -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 20:07:28)

metuljcek... [sm=smiley31.gif] za Anjo... saj bo jutri bolje... mi imamo Hiconcil, domov sva pa midva prišla 19.45, očka je pa potem šibal v lekarno... mali je zaspal v šusu...
... je pa danes bolje, temp. pa je enkrat prilezla do 39, pa še to zato, ker ga babi ni preoblekla, ko ga je dala spat... da revček ne bo zmrznil [sm=smiley36.gif]... in hrana je kar šla... sicer moja nočna mora, ker že ne vem več kaj naj mu ponudim... je pa danes že ob 10h jedel govejo župco, pa ob 13h zelenjavno župco (sem notri zmešala še eno jajce), in pred spanjem še gres... smo še malo na tekoči hrani, samo kar gre [sm=bravo.gif]... mu je pa prav pasal babičin obisk [sm=smiley36.gif]

neboglasnica... a bejž no... [sm=smiley13.gif]... [sm=smiley31.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Kali

nanka... okna pucala... ko končata sta zelo dobrodošla tudi pri nas... [sm=smiley2.gif]

aja, in hvala za APISIRUP, se mi zdi, da je tudi našemu malo bolje... hvala hvala...

no, pa priden bodite... [sm=smiley31.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 20:14:33)

Inigo -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 20:24:00)

IZVIRNO SPOROČILO: populis

oj, bolančki smo tudi mi[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif], Lara je zakuhala, ima 39 °, dala svečko in v posteljo, učke ma pa čist boge, pika moja mala.

bravo Kalika [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

a jooooooooooooj! sj ne morm verjet... je sploh ker julijček zdrav? [sm=smiley13.gif]
[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 20:29:05)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 20:33:47)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.3.2010 20:38:57)

Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>