metuljcek321 -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (30.3.2010 16:26:57)
|
Hoj! Ja, tako kot je napisala že 3jemi, smo se včeraj familiarno srečali v ZD Vič, Anja & Lovro sta bila daleč najbolj zdelana in revčka, oba z vročino 39 +. Kriza, res. Anja še nikoli ni bila tako uničena & sem vztrajala, da jo pripeljem pokazat - kljub sestrinemu pametovanju, da naj bi imela 3 dni vročine, šele potem v ZD ... jp, mojček, se strinjam, da je treba nujno poslušat notranji glas in opazovat otroka. Tko neodzivna in boga ni bila še nikoli. Potrdili so se sumi, da se nekaj paca, ker je imela levkocite ful visoke, smo bili pa prekmalu, da bi se izkristaliziralo, a gre za vnetje dihal ali za uroinfekt, pa ji je dala Amoksiklav, ki pokrije oboje (podobna scena kot pri Živi). Grlo je bilo rahlo vneto, danes vidim, da je definitivno angina, ker komaj požira in odklanja hrano & pijačo. No, vsaj temperatura ji je en malček padla, tako, da je pod 38,5 - uspeh, res. Včeraj ji je potem prijel šele Voltaren, Paracetamol je bil strel v prazno. Sredi noči sva jo tuširala, ob 2. zjutraj pa je imela mini party - revca je namreč spala od nedelje ob 19.00 do danes - torka, ob 2. zjutraj (z mini, mini, mini prekinitvami) & je blo čist zadost. Po urici zabave in rajanja smo vsi trije popadali v horizontalo - vsak v svojo toplo posteljo. Danes je much, much better, kar se tiče vročine (kot že omenjeno), je pa svetovna muka, da odpre usta in kaj poje - jo čist štekam, ker jo peče k hudič. Pojedla je 2 navadna jogurta & nekaj žlic pireja, zjutraj malo, malo Čokolina. Je pa driskala 2x ful[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Ubogi naši pikci, berem, da jih kar nekaj boleha - vse dobro vsem! dekoracija - jaz imam to tooolk rada - imam jajčka, piščančke, zajčke - ni, da ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 3jemi, kdaj ste pa vi prišli potem domov? Katere AB ima mali? Je kaj boljše? Umpa, ouje, sem ful vesela, da dogaja na polno! ZS čekiram in a minute. nanka, kaj načrtuješ za petek? Anything special? zimska, kako si? Nezaslišane stvari, kako te šibajo sem in tja - fuj in fej! driska, bruhanje - otroku se da tisto, kar mu paše, ni se potrebno držati nekih strogih diet, kot je to veljalo včasih. Jaz glih zdaj kuham čaj iz borovničk, to je vedno dobro, da zapre "kanale." Inigo, kako Brin? Meni se zdi, da je kriza že zdaj, k drugi dan boleha - da se ji že konkretno pozna na teži. Včeraj so jo stehtali, je imela 12.020 gr - s tem, da sem bila prepričana, da bo imela več, ker je zadnje čase res bolje jedla. Res je zoprno, k glih ujamemo nek ritem, vse laufa tipi-topi, potem pa bum, bolezen. Grrrr ... Naj se že končajo te zoprnije, ki nikakor NE sodijo v pomladni čas. Šccccc, šccccc vse bolezni in tečnobe! Ja, Majuška, meni je bil Leap Year prav simpatičen, moj je tudi užival. Še posebej lepote Irske so ble VAU. McDonald's - imava že 4 kozarčke, so prav luštni ... o praktičnosti bi se seveda dalo razglabljati - he, he ... manjka nama še siv in temno zelen - ima katera, pa ne rabi, maybe?
|
|
|
|