Ryssa -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (24.3.2010 14:21:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa rebeca ti imaš velika otroka, še lahko imata iraya in tariq noge normalno gor na držalu? ne, nimata na držalu nog več...že lep čas, ampak za pedalat pa jima tud čist, čist mičkeno sfali. Dosežeta sicer lepo, ampak še kakše 3cm in bo lepo šlo, zdaj pa pač pomagamo. mojcek, ne...mislim, da se z zicem ne da nič delat, nič štelat [sm=smiley13.gif] mi smo edino tariqu vzeli tisto ogrodje stran, tak da je zdaj ful velik in se lahko sam vsede.....se pa z nogicami poganja po tleh...nazaj, seveda...za naprej mu spet nekaj sfali... [sm=smiley36.gif] držalo za noge pa se tukaj samo zloži, umpa. ampak veš kaj - mej je smotano, ko se pedala vrtijo. in ima prekratke noge, da bi dohajala, ker če bi jih lahko naštelal, da so pedala pri miru, bi blo kul, pa bi tja otroc noge naslonil. al pa, če bi šou zic višje in so naslonke za noge uporabne vsaj pol leta dlje, da otroc zrastejo in se jim lup gonit. ja, ja...to je to.... moj je že gledal, če bi pedala stran pobral, pa tud ne gre. Ojla julijke! Slučajno sem tole zasledila.... Na tem triciklu se da zaustavit pedala. Tam pri pedalih oz. na sprednjem kolesu je ena bela plastika (mi imamo rdeči bicikel in je plastika bela) in tisto se malo ven potegne ali pa notri potisne in pedali se ne sučejo in tudi gonit se ne da.
|
|
|
|