tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Aja, sem TIMS malo dregnila, da ne bo slučaj pozabila za zvečer, pa prav da se je glih hotela pofočkat na RR No, tole je pa bil zdele en direkt . Kako ste, drage julijke? Nisem se oglasila že glih celo večnost, ampak vas pa kar pridno preberam . Sem kar dokaj na tekočem, kaj se dogaja. Samo časa za pisanje pa res nimam čist nič več. Sploh ne vem kaj se to dogaja. Čez dan v službi imamo kar pestro, popoldne sem s tamalima, zvečer gospodinjska opravila, pol pa sam še pojstla. Pa si skor vsak dan rečem, dons se pa bom kaj oglasila, pa spet ne znese. Skratka, naša Nina lepo napreduje, rada je, včasih z veseljem potrmari, govori skoraj nič, rada riše, ... Sva bili pred prazniki na rednem pregledu, ki bi ga mogli opravit že februarja, pa nam nikakor ni zneslo. No, je dobila ful reakcijo po cepljenju. Visoka vročina, oteklina čez celo stegno.... Grozno. Sam HB je kar lepo minilo vse skupaj. Aja. Še mere: V: 85, T.:11.150g. Da ne pozabim: čestitke vsem novo-starim mamicam, čestitke vsem nosečkam, vsem ki ste v tem obdobju praznovale roj.dneve, pa obletnicam poroke, čestitke vsem julijčkom za napredovanja, pa HD za ful hudo čupo , .... Sej mogoče vam pa zdej kej bolj pogosto zatežim . Lepo se imejte. Zvečer se pa vidimo . Komaj čakam.
|