metuljcek321
|
Dan! Malečka je šla na mini dopust k tastu in tašči (+ frizer included), jaz pospravljam, kuham, likam, bla, bla, bla v tej smeri, moj dela eno ograjco za na morje - pestro. Včeraj smo v vrtcu dobili vabilce na prireditev, ki bo v četrtek - srečanje treh generacij (malčki, starši, stari starši) - imajo naši mucki nastop - ulala --- itak, da so mi tekle solze ... tisti začetek vabila je bil že tu mač za moje nežno srce: "Tako malo časa sem majhen. Delite to z menoj." .... mislim, please ..... sem dobila solzne oči dok si reko keks IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa kaj te je razjezila sodelavka? še šetješ? 345,346,347 aha, ne moreš verjet, a ne? za goodbye from dudica! sončica, kolega je tud pred kratkim dobil fantka - tretjega - Aleksander, Kristjan, Benjamin - kul, a ne? za PST špancirje. za dobre šopinge! zimska, žal nimamo lupinice viška. Upam, da jo najdeš asap, da se bo vaš korenjak lahko vozil naokoli. 8 kil pri 2 mesecih - OMG, to je pa res ornk dečko. Ja, kolk ima pa naša Natka? Ne kaj dosti več al kako ... Unbelievable. Kako ste sicer, zimska? nanka nič nisi napisala, kako je šel esej na maturi, pesti smo pa držale k nore. Je pomagalo? za bližajoči se nastop na Talentih. Kdo vam je bil pa zadnjič najbolj všeč?