glugluglu -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (6.5.2010 22:24:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška a ma katera Dormeo ležišče..kupujem zdej jogije za novo posteljo in išečm nekaj v normalnih cenah poglej še ostale, Dollar..., meni je Dormeo pretrd, sploh za tvojega je bolje, da vzame jogi čisto po meri, glede na svojo težo, višino, po mojem je to bolje za športnike. Na jogiju spiš vsako noč, zelo pomembno je, da je dober in, da ti ustreza v tako stvar se pa kar splača nekaj vložit, tako je moje mnenje. ne, ne..moj ima jogi..TRD,ker mora zaradi hrbtenice ležat na trdem ležišču... ima od slovenske postelje..nek z kokosom al kaj vem kaj...moja stran je en drug jogi...drugače pa iščem jogije za kali za novo sobico... iščem enega 140x200 in enega 90x200....90x200 bom dala v svojo posteljo in mojega na nadstropje od kali in 140x200 za kali pri nas imajo otroci Dormeo (Tian še ne, ker je še v tamali postelji), midva pa od Dollarja jogi iz latexa. Jaz sem se tega svojega kar preveč navadila http://www.dollar.si/
|
|
|
|