metuljcek321 -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (4.5.2010 21:53:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: zimska Končno blaženi miiiiiiiiiiir.....[sm=smiley1.gif] Zdej pa pogledat kaj se dogaja z vami, če bo cajt pa še napišem o včeraj in danes... Kaj imaš ti še vedno taščo pri sebi?? Drugače sem pa končno doma, sem bila z gasilci, danes je godoval Florjan, zavetnik gasilcev. Popoldne sem pod nujno letela iz službe, me je skoraj kap: me kliče Sara in joka v telefon. Dedi jo je namreč peljal v ZD in sta se zaletela. HB jima ni bilo nič. V bifeju, kjer smo potem spisali papirje, ji je lastnik dal sok, pa še plačati mi ga ni pustil. Jo je kar objemal in se mu je hudo smilila. Ampak razen pleha vse ok, HB!! Pa še sodelavka je bila tako prijazna, da je potegnila, da sem lahko skočila ven. Bejbe, bodte lepo, imam full dela še za službo, tako da se beremo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image] : a ti je pri zamrznjenčkih kaj znana ena sestra ali kaj je, Joži M.? WD za gasilsko žurkico! OMG za pok na cesti. Uboga Sara in dedek. Sam, da sta v redu. Nope, Joži zaenkrat še nisem zapazila.
|
|
|
|