neboglasnica -> RE: Julijske čveke 2008 - 5.del (3.5.2010 21:51:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Neboglasnica - tukaj na RR je na strani reklama za biseri jadrana.com (pa malo poglej). Drugače imaš pa itak celo Evropo na razpolago - meni je ful luštna tudi Provansa - imaš z avtom tja cca 8 do 10 ur, cene apartmajev pa tam tam kot pri nas, hrana v trgovinah je pa enaka cena. Saj bom nehala, ampak meni je totalno mimo na Hrvaško hodit, ker grem lahko vsakič kam drugam za enako ceno. Midva sva kampirala po provansi in so cene kampov nižje kot na Hrvaški, lani smo bili na Gardi in smo imeli apartma za 700€ (za 4 osebe, ampak smo bili v feragosti, pa zadnji dan smo iskali namestitev). Drugače so cene apartmaja za en teden od 350 - 400€ naprej, hrana v trgovinah stane enako kot pri nas, pa še kaj novega vidiš in doživiš - Gardaland, Aquasplash, itd, i Ja ja, saj vem, da sva o tem že govorili. Samo mene močno ovira tuji jezik. Ti se kar smej, mene je res strah, kaj če kateri resno zboli, jaz koza pa ne bom znala povedati, kaj ji/mu je. Ma, nekaj bomo že našli. Ajajaj, mene pa po enem tednu še vedno grlo boli, zdaj pa na drugi strani.
|
|
|
|