metuljcek321
|
Hoj! Danes smo pa imeli zgodnji aus - atek je peljal avto na servis včeraj, pa smo bili zjutraj le z mojim, tamaučico je blo treba dostavit v vrtec, možeka na avtobusno, jaz pa začela že s preduro - 7.10 ... kar early rise. Je bla pa mala tak sonček, za stopit. Vzgojiteljica je čist paf, kakšna čvekica je - kar pripoveduje in pripoveduje neke štorije, se ji je treba ornk narežat. Orto u nulo + 201, very zadovoljna. Imam pa preko naše sandrine Tudi naša se nekaj boji živali - pojma nimam, očitno je faza. Zoja - nova frizurca - been there, done that. Jaz sem tud v svojih mladih letih imela super preblisk, da se bom uštimala & sem si sprednje odstrigla direkt ob rastišču - na vrhu čela. Je frizerk reševala, kar se je rešiti dalo - too bad, da nimam fotkic , bi blo za narežat. neboglasnica, peglanje je laufalo sto na uro. viroza - driskanje na pohodu - mojega je po nekaj dnevih OK počutja spet zašravfalo, da ni res. Grozno! Upam, da bo kmalu v redu in da midve ne bova kasirali. Australian kiss - segedin golaž it is ... uf, ga pa že nekaj časa nisem jedla, priznam. populis, kako je vaša gospa? Pa malečka? crocks lookalikes - aha, Anjina frendica jih je imela že lani, pri enem letu, na morju - je glih začela hoditi naokoli. Letos jih bomo tud mi nabavli - kar v Umagu ... bez obzira na godine idemo u Plodine plovba po rdečem morju - thanks, but no, thanks Majuška, mnjaaaaam. nanka, ne sekiraj se, sploh ... čeprav ne moreš govorit ali jest, si pa LEPA, saj imaš novo frizuro. No, šalo na stran, naj se hitro uštima tale tvoja 6ka. Zdaj pa šibam v šoping, danes sem končala ulala prej. Jupiiii.