neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Almera Kar se pa oblačenja tiče, si pa vedno lahko zrihtan, ne glede na kile. Meni je res mimo, ko vidim kake močnejše ženske, potem imajo pa še vse viseče oblečeno - zgledajo še 20kg težje kot so. Se mi zdi, da se zdaj pa tudi za +size dobijo ful lepe cunje. Pa ne zdaj začet, ja to je lahko tebi reči, ko si suha. enako jaz. in se strinjam s tem kar si napisala. Ja ja, lahko tebi reči, ko si suha, . Drugače pa misija lepo se obleči in izgledati prikupno, je za nas + too much kg hudo draga reč. Me kar srce zaboli, ko vidim kavbojke, ki bi mi eventuelno celo sedle na rit, bile ravno prav dolge, kjut oh in sploh po vrtoglavi ceni (za moje pojme, upoštevajte, da delam z otroki, ki me lahko umažejo v prvem trenutku) okoli 80 €. Sicer pa že dolgo, dolgo časa nisem nikjer zasledila trgovine zase po normalnih cenah, s hlačami, ki imajo pas in NE elastike. Evans v Emporiumu so nam skinili, lumpje! Sem pa že precej časa nazaj želela MB in okolico vprašati, če je v tamkajšnjem Emporiumu še Evans. Torej? Je ali ni? Almera: prespano, mirno noč in za malčka . Novica tedna: mali ima nove škornje in seveda jih noče nositi. Jeeee, stran smo vrgli evrčke.
|