Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
premajhna gestacijska vrečka 14.3.2010 16:34:36
|
|
|
|
Nataan
|
Sem obupana, žalostna... mislila sem ,da sem zopet noseča, pa me je danes presenetil krvav izcedek in sem šla na urgenco... gestacijska vrečka velika samo 2,5 mm. Jaz pa bi po mojih izračunih nekje 5 tednov in 5 dni... premajhna gestacijska vrečka? Kdaj je sploh viden plod? sicer je res, da nisem imela vedno rednih menstruacij, vendar zadnje čase precej redne, na 30, 32 dni. Z merjenjem bazalne temperature se mi je dozdevalo, da sem imela ovulacijo 16. dan v ciklu (že tri cikle zaporedoma 15. ali 16. dan). Takrat mi namreč temperatura občutno pade, potem pa se poviša. ... Ginekolog mi je omenil sluz, ki mogoče ni "sprejemna" in da bi morala ob naslednji nosečnosti takoj začeti jemati neke hormoske tablete, ki poa se jih dobi v Italiji... pred letom dni sem že imela eno prazno gestacijsko vrečko, v osmem tednu. Vrečka je bila velika za starost osem tednov, ploda pa v njej ni bilo. Ima katera podobne izkušnje? Tolaži me to, da imam doma dveletnega sinka.... hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?