petra2a -> RE: padala sem pritožbo..rabim nasvet (16.3.2010 6:23:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Včasih je v razpisu jasno zapisano, ali je zadnji možni dan prijave 15.03. (kar pomeni, da velja datum poštnega žiga, torej datum oddaje, ne glede na dejanski prejem, ki je sicer v Sloveniji 3 delovne dni) ali pa, da upoštevajo vse ponudbe, prispele do 15.03. (ne glede na datum oddaje). Oboje je zakonito. NIč ni bilo zapisano, do kdaj je možna prijave, le da je rok 8 dni. To je bilo od petka do petka IN v petek je bil zadnji dan. To mi niso storili prvič, pritožila se bom, ker vem, da imam prav. Ne glede na posledice. AHA, ŠE TOLE...TUDI, ČE JE BIL V PETEK ZADNJI DAN, IMAM dokaz, da sem oddala pravočasno, kdaj pa je pošta dala napre, pa ni moj problem. Saj sem poslala priporočeno in na kuverti ima isto nalepko, kot jaz na listu, če pa je gledal poštni žig, ne vem. Kakorokli, vmes je bil vikend in bi morali počakati do ponedeljka na vso pošto (saj so jo podpisali in madonca no, nisem je v ponedeljke oddala in oni isti dan dobili...), kar pa niso. Vanilla, rda bi si prebrala tole o ZUP-u in jim v pritožbi tudi navedla ta člen. Mi pošljel link, kje si to našla, prosim? LP
|
|
|
|