Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
...ma še sama sebi sem smešna.... 8.7.2005 13:56:11
|
|
|
|
janapan
|
.....pred nekaj časa sem na forumu ,,zdoktorirala od psihe in da vpliva na možnost zanositve....no zdej pa že tri dni študiram ali je ta filing čuden, ki ga imam mogoče zato ker sem noseča.....kar nekaj....res sem še sama sebi čuda in smešna..... V glavnem blo je pa tako...z :love: sva bla za vikend na morju, jaz sem par dni pred tem glih končala z :hudicek: in sva veselo :sloncek: ampak po tem sem jaz mal zakrvavela...no in sem se zasekirala, klicala mojo g, šla na pregled in ona je rekla da je vse bp...in ok. Hec pa je ker se že od sobote ko se je to zgodilo brez da bi karkol računala in mislila na to,ker bebice zaenkrat ne planiramo imam en tak občutek in bolj ko razmišljam o tem občutku, ki pa je podoben občutku kot da sem se na sveže zaljubla....mal me boli trebuh, mi je toplo,sem taka kot fjakasta nič se mi ne da ( no to je verjetno vreme...ampak traja pa že skor en teden)....in jaz sem začela razmišljat, da je pa mogoče to to....kolk sem neumna....ma ja tud s takimi rečmi se da obremenjevat al sem al nisem je pa občutek tak blažen...bogve zakaj je tako.... čau
|
|
|
|
...ma še sama sebi sem smešna.... 8.7.2005 18:55:13
|
|
|
|
aljča
|
to mi deli:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-ta občutek je fuuuuuullll dober punca kar tako naprej.Jaz ti vseeno držim pestke da si le vseeno v sedmih:angel:9nebesa:nosecka:. Čao Alja:metulj::metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?