Anonimen -> RE: Kaki čevlji zraven? (14.3.2010 19:19:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, take dolge tunike absolutno ne. Kot razumem, je ožji pas tvoj atribut, takod a tega moraš definivitno pokazat. Ne zdaj z not zabasano majico, ampak lepo telirano bluzico npr. Zadnjič sem v Newyorkerju videla lepe satenaste, s kratkimi rokavi, tudi v smetanovi barvi so jkih imeli. Tista bi lepo pasala zraven. Pa po celih 7 evrov so bile, he, he. Tudi drugače mislim, da je za zagovor diplomske bolj primerna malo bolj umirjen stil, ni treba ven sekat, če tzdi nasploh v življenju nisi taka. Lepo nežno, mladostno elegantno, pa bo. Katarino Kresal si npr. zamisli, kako bis e ona oblekla. A bi ona dala gor tuniko do kolen, po možnosti turkizno, pa rjav reklc do kolen čez? Ne, ne bi, in še kako prav bi imela. Res, to je dobra fora, na nekomu drugemu si obleko laže predstavljaš. Čevlje bi jaz izbrala take, kolikor mi je uspelo razbrat, kakšen imaš kostim: http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=18&category=0190157100000614&product=1004195 če pa je lahko malo pete, pa pri teh je je res, malo, vem, ker sme jih pmerila), pa take: http://www.deichmann.si/site/sl/catalog.php?brand=18&category=0190157100000614&product=1004225 Ti ta drugi so prav lep kopit, taki nežni. So pa, kot vidiš, iz Deichmanna. To je pa mimo. Ozek pas se NE izpostavlja, če so boki široki, ker ni poudarek na pasu temveč na bokih oz. nihče ne opazi ozkega pasu, temveč samo široke boke. MORA se izpostavit tisto, kar imaš lepo. Če imaš lepo oblikovan pas, potem ga moraš pokazat. Ker če imaš močne joške in močne boke, pa daš gor nekaj, kar to dvoje poveže, brez da je vmes na noter, potem si kot ena brezoblična gmota. Debela gmota. Verjemi, sem sama na podoben način narejena, tako da to dobro vem. Torej če imaš podobne izkušnje veš, da se ne počutiš samozavestno zaradi ozkega pasu temveč samo razmišljaš o tem kako široke boke imaš in kako velika je tvoja rit, mar ne?
|
|
|
|