RE: Ko kuhate (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

rija -> RE: Ko kuhate (13.3.2010 21:40:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: rija
čaki, čaki....pogrej in pojej ne sodi v kategorijo KUHANJE...

Kje pa si bila, ko sem kuhala mesno-zelenjavno enolončnico? In domač tenstan krompir? In ko mi je uspelo celo narediti kanelone (OK, palačinko je spekel g. Mož)? [sm=smiley36.gif]

očitno na dolgem dopustu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

luan -> RE: Ko kuhate (13.3.2010 21:58:10)

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

solim zmerno, raje manj kot več, uporabljam pa zgolj kameno oz. himalajsko sol ali pa solni cvet.

Jaz isto.

alda -> RE: Ko kuhate (14.3.2010 8:13:48)

večinoma malo med kuhanjem, pred servirajen pa dodam še če je potrebno [sm=smiley1.gif]
solim pa vedno!

Katy78 -> RE: Ko kuhate (14.3.2010 14:12:17)

Sol uporabljam, vendar raje manj kot preveč. Če je komu premalo slano, si lahko na krožniku še vedno dosoli. Sicer pa mi je neslana hrana zanič. Ravno tako kot ne spravim dol preslane hrane.

lex -> RE: Ko kuhate (14.3.2010 14:42:32)

Prej sem vedno zelo veliko solila, ko pa je začel sin jesti isto hrano kot midva, pa sem začela zelo malo soliti in sedaj smo se že vsi navadili, da imamo doma manj slano hrano, ker ko pridemo kam na kosilo, še posebej juho (tašča in mama) začnemo kar vsi kašljati od preveč soli. Dedija pa si še zraven solita, češ da je premalo slano.
Jo uporabljam v malih količinah (je po moje več pojejo na bobi palčkah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

tamiflu -> RE: Ko kuhate (14.3.2010 18:48:36)

za mene ni jedi brez soli

Felicita -> RE: Ko kuhate (14.3.2010 18:51:23)

ne predstavljam si jest zadev brez soli... tko da ja, solim, ponavadi pred serviranjem... še v čokoladne sladice dajem sol, ker pride bolj 'čoko' okus do izraza... u bistvu ne solim samo tam kjer se res 'ne sme' (npr fižola, ker se pol ne skuha dobr menda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). ampak nikol pa v nekih ogromnih količinah.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]