TEST + ali - (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tajav -> TEST + ali - (8.7.2005 12:23:35)

Povejte mi prosim!
Kateri test je nabolj zanesljiv? Kateri je bolj poceni? Kje ga kupim? Samo v lekarni?:zmeden2:

Kaja L. -> TEST + ali - (8.7.2005 13:10:45)

Lepo pozdravljena!
Jaz mislim, da je Baby check kar dober. Lahko kupiš takega, ki ima dva testna lističa ali pa samo enega. Cena dveh testnih lističev, je malo čez 700 sit, saj toliko sem dala že kar nekaj časa nazaj. Za druge pa nevem, jaz sem predno sem tega uporabila in je pokazal + , probala enga druzga (ne vem imena) cena je bila okrog 400 sit, in je pokazal - . Mogoče sem prezgodaj naredila, ne vem.
Zagotovo pa je dober Clear blue, ki je že zelo dolgo na tržišču, vendar je tudi cena temu primerna.(ne vem točno, ampak več kot 1000 sit)

LP pa veliko sreče,
Kaja

tinkamiška -> TEST + ali - (8.7.2005 13:15:28)

V bistvu nimam skoraj nič za dodat k temu, kar je napisala Kaja. Samo to, da jst raje kupim Clear Blue, pa delam test malo kaseneje, kot, da bi kupovala cenejše teste, pa jih delala prehitro.

Sem tudi to prej ene parkrat poskusla, pa nimam dobrih izkušenj. Meni je pokazal CB in sicer 1 ali 2 dni(se ne spomnim) po zamujeni M.

Tudi jst ti želim, da bo test pozitiven:)

Tinka

Kaja L. -> TEST + ali - (8.7.2005 13:24:46)

Oj, sem pozabila pripomnit, da sem imela različno dolge cikluse. Tako, da se je v tem primeru malo težje odločit kdaj delat test da ne bo prezgodaj.

LP Kaja

tinkamiška -> TEST + ali - (8.7.2005 13:32:50)

Joj, Kaja sej to ni letelo na tebe. Samo nekatere punce delajo test po 10 dni pred izistankom M. Če imaš neredne M, pa verjetno delaš test še kasneje, kot če bi imela rede, ne? Sej je najboljše, da vzameš ciklus, ki je bil najdaljši, sej je tako ne?

Lepo bodi:)

Tinka

Nattka -> TEST + ali - (8.7.2005 13:58:17)

Baby check mini je precej zanesljiv, dva testa sta v zavojčku pa še poceni je, cca 770 SIT. CB je pa cca.1600 SIT.

petra.horzi -> TEST + ali - (10.7.2005 1:23:36)

CB je 1680,oo sit, jz sm ga nardila dva dni po izostanku (mam pa tud jz neredne) in je pokazal +
ubistvu drugih sploh ne poznam, tko da mi je itaq ta najbližji
lp

girly -> TEST + ali - (10.7.2005 19:02:59)

Priporočam ti baby check (okrog 1000 sit)al pa BC mini (dva lističa), odsvetujem ti romed (ta je neki čez 400 sit), samo je zlo čuden, se barvilo rado razlije....ene hvalijo tud yes/no test, jst ga nisem probala.dober je tud CB, samo je pa drag...

Stran: [1]