Willson -> jaz ne vem več, kaj naj naredim (8.7.2005 13:02:20)
|
Boni, če ti kaj pomaga nisi edina, ko bi ti vedela, kako sva že midva z možem živčna, ko je na vrsti hranjenje. Samo, da moja nima nič rada, ne sadja, ne zelenjave, nič sladkega, nobenega sadnega soka, samo vodo in komarček čaj. Samo moja sploh nikdra ni kazala interesa do hrane, niti si nič v usta ne nosi. Sedaj pa je še anemična! Moja, ko jo jaz silim, da poje par malih žličk, se tako jezi zraven, da me je kar strah, da bo imela kakšne posledice, zato jo jaz po par žličkah takoj neham siliti. Pa prej je vsaj mleko rada pila, sedaj pa še to spije le na pol v spanju. Stara je pa 9 mesecev. Meni vsi pravijo, pa saj tudi sama vem, da otroka ne smeš siliti s hrano, da ima pravico odvrniti hrano, da še noben otrok ni umrl od lakote, da si vzame toliko kolikor rabi. Jaz je dokler nisem izvedela, da je anemična, nisem nikoli silila, niti se nisem pretirano sekirala, sedaj pa se! Tvoj pa, če je rad jedej prej, upam, da ne boš imela večjih problemov in bo ponovno jedel. Sedaj pa mu daj tisto kar ima rad. Pri otrocih se okusi zelo spreminjajo. Samo kaj, ko moja pa nima nič rada. LP
|
|
|
|