Anonimen -> Kako zaobit kontrolo interneta v firmi? (8.7.2005 18:41:00)
|
Kot prvo delala sem na občini kot pripravnica dve leti nazaj frišna s faksa uletela na oddelek kjer je šefica dva meseca po tem ko sem prišla, šla na porodniško. Ostala sem sama z največjim projektom občine v zadnjih petih letih - pripravnica! Poleg tega se je še vsa področna zakonodaja spremenila (hvalabogu sem bla total frišna in prejšnje nisem poznala, tko, da me ni motilo). Za izdajo izpisa iz uradne evidence je bil podan zakonski rok 15 dni in bila sem edina, ki je to čudo pisala. Roka sem se skušala držat, pa čeprav je to pomenilo, da ostajam tudi popoldan na šihtu (me ni motilo, ker moža ni bilo doma, družine pa še nisem imela). Je bilo spedenano vse. Kokr je treba oz. vsaj trudila sem se delat po svojih najboljših močeh. Tudi v javno upravo nisem prišla po vezah ampak po prej dvakrat neuspelih razpisih. Vozila pa sem se vsakodnevno 75km v vsako stran potni stroški pa plačani samo za 3km čez teden in enkrat na tadolgi relaciji. Ja tudi naivni ljudje še živimo in taki, ki za svojo dušo kaj naredijo, pa k so tolk neumni, da jim dobro narejeno delo neki pomeni. Partijske knjižice nimam, ker sem enostavno malo premlada, da bi jo imela; imam pa tardečo mladinsko SMS-jevsko nekje poleg krstnega lista. Tudi to je bil del moje mladosti - lepe. Pa trapasta sem 100000 na uro, da se tle na RR zagovarjam, ker imam svoje delo pač rada. In včasih naredim kaj za koga tudi mimo denarja - RR City ruuulaaaaa :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|