|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako zaobit kontrolo interneta v firmi?
8.7.2005 18:41:00   
Anonimen
Kot prvo delala sem na občini kot pripravnica dve leti nazaj frišna s faksa uletela na oddelek kjer je šefica dva meseca po tem ko sem prišla, šla na porodniško. Ostala sem sama z največjim projektom občine v zadnjih petih letih - pripravnica! Poleg tega se je še vsa področna zakonodaja spremenila (hvalabogu sem bla total frišna in prejšnje nisem poznala, tko, da me ni motilo). Za izdajo izpisa iz uradne evidence je bil podan zakonski rok 15 dni in bila sem edina, ki je to čudo pisala. Roka sem se skušala držat, pa čeprav je to pomenilo, da ostajam tudi popoldan na šihtu (me ni motilo, ker moža ni bilo doma, družine pa še nisem imela).

Je bilo spedenano vse. Kokr je treba oz. vsaj trudila sem se delat po svojih najboljših močeh. Tudi v javno upravo nisem prišla po vezah ampak po prej dvakrat neuspelih razpisih. Vozila pa sem se vsakodnevno 75km v vsako stran potni stroški pa plačani samo za 3km čez teden in enkrat na tadolgi relaciji.

Ja tudi naivni ljudje še živimo in taki, ki za svojo dušo kaj naredijo, pa k so tolk neumni, da jim dobro narejeno delo neki pomeni.

Partijske knjižice nimam, ker sem enostavno malo premlada, da bi jo imela; imam pa tardečo mladinsko SMS-jevsko nekje poleg krstnega lista. Tudi to je bil del moje mladosti - lepe.

Pa trapasta sem 100000 na uro, da se tle na RR zagovarjam, ker imam svoje delo pač rada. In včasih naredim kaj za koga tudi mimo denarja - RR City ruuulaaaaa :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
8.7.2005 18:51:31   
Primoza
Lepo, da imaš svoje delo rada, tudi jaz ga imam, sicer na drugem področju.

Ne se preveč sekirat, saj so računalničarji svojstveni primerki, sicer čisto prijazna bitja, ampak občasno zatopljeni v svoj binarni svet.

Jaz zagovarjam, da so v javni upravi dejansko velikokrat ljudje preobremenjeni, glede na vso spreminjajočo se zakonodajo itd.

In redka služba ti da nazaj neko veselje do dela le skozi denar.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.7.2005 18:58:37   
Anonimen
Aaaaaaaaaaaaa BW je računalničar :smajlizžarnico:

No zdej pa je vse jasno....:)-

Saj ne delam več v javni upravi, da ne bo kdo reku, da RR visim na državne stroške.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
8.7.2005 19:43:46   
Primoza
Saj drugače so računalničarji čisto prijazni amapk tisto o javni upravi je pa le preveč črno belo. Kot da ne bi bilo sigme, e-uprave, e-davkov in ostalih pogrutavščin ki jih vpeljujejo razni aop-jevci. Tako da je nesposobnežev povsod dovolj.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.7.2005 19:54:43   
Anonimen
Ja marsikaj, samo konkretno za moje bivše delo - vse se da na netu videt in vseeno je, še in bo folk hodu osebno spraševat. Zakaj pa ne če je tako bolj praktično. Pa bl zihr. No saj nimam nič proti.

e-uprave pa se zvesto poslužujem tudi na zdejšnem šihtu. Sam je pa tudi tko s to javno upravo: dnar je tam, kjer se dobivajo volitve. Vsaj za lokalno samoupravo lahko z gotovostjo trdim. No pa dovolj šimfanja.
Meni je bilo moje delo všeč in bi se takoj vrnila nazaj. Pa sem prostovoljno odšla. Tudi nadure delat, prostovoljno in neplačane.

Meni mi tudi zadovoljstvo ob dobro opravljenem delu dost pomeni. Pač smo si različni.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
8.7.2005 21:40:39   
BigWhale
Ce bi svet prepustili voditi racunalnicarjem, bi bil prvih deset let kaos, ker bi se kregali med sabo, kako bomo resili probleme, potem bi naslednjih pet let vsak svoj nacin naredil, v zadnjih petih letih bi pa resitve konvergirale in stvar bi bila tako hudicevo optimalna, da bi si ljudje zeleli, da bi lahko se kdaj sli dopoldan ven iz sluzbe, ker morajo na obcino...

;)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.7.2005 22:03:05   
Joe
In če bi bili pri tem lahko prav despotski, tako da bi jih trg ne silil v uporabnikom prijazne rešitve, bi po petnajstih letih vse delovalo v konzolnem načinu, besedila pa bila podobna tistim iz WordPerfecta. Edina izjema bi bile računalniške igre. ;)

(Moj prijatelj informatik je z domačih XP pometal vse, kar dela življenje prijazno, samo zato, da je zasedenost pomnilnika ostala pri 80 MB, ker je hotel ultimate performance za neko streljačino. Res pa je, da še ni pravi programer, ampak prehaja iz informatike na programsko opremo.)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.7.2005 23:13:27   
snorlax
Samo nekaj glede javne uprave, ker ne morem bit več tiho. Ja, delam v javni upravi. Šef gleda na uro do stotinke natančno, da ne prekoračiš pol ure za malico. Bog ne daj, da pokličeš domov otroka iz službenega telefona, ne da bi uporabljal internet, ker ga itak imajo samo šefi (ki pa delajo na njem vse druga kot za službo - dokažem). Delam kot budalo, klofam po računalniku celih 8 ur, če spregovorim s kolegico par besed privat, hop imam spet šefa nad sabo, češ spet zabušavate.

Evo, tolk od javne uprave, lahko pa napišem še kakih 10 strani, pa ne bom. Pridite si probat, potem pa govorte!:hudicek: Matr, sem huda!:hudicek:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.7.2005 23:52:30   
BigWhale
Saj prav! Saj vas mi vsi placujemo!

;)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.7.2005 23:59:05   
Joe
BigWhale, vdihni in potoni!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.7.2005 0:09:44   
snorlax
Hvala, BigWhale, tudi to mora nekdo delat!:(

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.7.2005 0:12:37   
BigWhale
Joe, saj bi, pa ne morem! Me vetrovi dajejo, pa mam tako plovnost, da kar groza! ;)

Snorlax,

Vem ja. Ves kako bizarno je zgledalo, ko sem jaz delal za javno upravo, kot zunanji izvajalec in sem imel delavnike po 16 ur na dan, dobil sem pa obcutek, da nas je tistih pet, ki smo bili v pisarni edini, ki jih dejansko skrbi, ce bo nas placilni sistem delal naslednji dan. ;)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.7.2005 0:20:15   
snorlax
Služb v javni upravi je ogromno, ljudi pa še več. Takih in drugačnih.

Na živce mi gre posploševanje. To je moja tretja služba in upam, da ne zadnja, ker če bom delala do penzije v takem tempu, je ne bom dočakala.

Tisto, da nas vsi plačujete, pa boli!:(

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.7.2005 9:18:42   
BigWhale
> Tisto, da nas vsi plačujete, pa boli!

No, saj ni bilo osebno misljeno. Je pa v bistvu res. Se tudi sami placujete na nek nacin. :)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?