marjanaj -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (17.3.2010 23:03:07)
|
evo mene spet v LJ. Mam zdaj čas za RR. Moj [sm=love.gif] kao gleda fuzbal [sm=smiley36.gif] v bistvu pa drva žaga tukile zraven mene... No naj mu bo, ker vem, da je full utrujen. potrdilo o PDP zdaj res ne rabiš vec. Jaz sem ravno danes oddala papirje na CSD (ja no sej vem, skoraj prepozno, ker jutri ze nastopim porodnisko) ampak, kaj čmo, takle mamo. Pa jim tam rajši nisem dala tega potrdila (čeprav ga imam!), ker na njem piše da je nastop porodniške 19.3., na CSDju pa so po njihovih kriterijih zračunali da nastopim porodniško 18.3. [sm=smiley36.gif] In to mi bolj ustreza. Sploh pa me ni nikoli noben vprašal ne za potrdilo ne za materinsko knjižico. Delodajalcu pa tudi ne rabiš ne vem kakšnega papirja dat. Sej si mu že ustno povedala kdaj imaš PDP in to je to. nax ja odlično! Vidim, da pregovor počasi se daleč pride kar drži [sm=bravo.gif] Moram rečt, da si jaz še kar ne predstavljam kako bo to, ko bom imela tudi jaz svojega žabončka doma... [sm=zmeden.gif] Mi bo uspelo skrbeti zanj? bcljka a sta spet nabavljala? A sta videla slučajno tale ležalnik: http://www.btc-city.com/etrgovina/eshop/vsezaotroka/5859/- Ker je imam bom od DMa, in je full dobra cena... Pa razmišljam, da bi ga imela... jup mislim, da ti še spadaš pod ta CSD. probaj... [sm=zmeden.gif] MM in krtkova ja zdaj sta usposobljene za porod [sm=smiley36.gif] A jutri gresta na anesteziologijo in v ponedeljek še na varno vožnjo? petrca kaj si kaj nabavila v Ikeji? Daj nam malo povej, da sline cedimo... Joj, ce bi vedla, da greš, bi ti naročila dve stvari [sm=smiley9.gif] Nič takega, belo obrobo za posteljco in en mali šegu. Ah ja, bo šla katera kaj kmalu spet v Ikeo? aglaia čist si me šokirala! Kere fotke! Sploh nisi nič omenila, da boš šla malo bauha nastavit [sm=bravo.gif] Zdej sigurno farbaš doma pred PCjem, ker same komplimente dobivaš, a ne? [sm=smiley36.gif] ziva za dekompresijo poklici na tel: 01/522-6048 (http://www4.kclj.si/index.php?m=5&s=2&odd=13&o=1) Dostikrat se ne javijo takoj, pa moraš kar vstrajat.
|
|
|
|