katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 katrinka pol pa imam še nekaj upanja, a ne da ...mene je šef prosil, pri prejšnji , da pridem kaj kmalu nazaj, tako sem porodniško končala en mesec vnaprej...nikakor ni mogel brez mene ...bom že nekako, vem, da bom dobila zamenjavo prej ali slej... je je upanje...samo da te ne bodo mel na sihtu do porodu...a ne to pa ne IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka a ja...ves ne poznam veliko ljudi ki bi imeli tako malo razliko, pa tisti ki dejansko to dajo cez pravijo da ni tako hudo kot zgleda...tisti ki pa niso dali tega cez pa pametujejo...itak super Imam 2 sodelavki, ki imata po 3-4 leta razlike med otroci. In obe sta rekli, da je najbolj pametno imet tako razliko, da je prvi že iz plenic. Moja mami je pa rekla, da ji je všeč majhna razlika. V osnovni šoli sem imela kar nekaj sošolk / sošolcev, ki so imeli brate / sestre s podobno razliko, kot je med nama s sestro. Dons me neki glede modrčkov zanima: imate podložene modrčke, s kostjo, ali čisto navadne? Sem bila v eni trgovini, kjer so mi rekli da naj nosečnice ne bi nosile podloženih modrčkov in modrčkov s kostjo. Jst se zaenkrat v teh še vedno dobro počutim. Pri dojenju mi je pa jasno, da si vzameš za to primeren modrček. ja vrjamem da to recejo, pol mas pa tiste k pravjo da bolje mala razlika k mas oba v plenicah - k si pa konc si pa konc...in ni spet plenic drugace sem pa jaz do poroda nosila normalne s kostjo modrcke, prvic sem dala modercek za dojenje gor v porodnisnici - 2dan po porodu IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Prispel je voziček, očka me je presenetil, pozvonil na vratih in mi ga dostavil!! o ful dobr IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj Oj, niti nimam časa pisat in komentirat vsega. Ammm... mene danes žal ne bo, pa čeprav sem komaj čakala, da se vidimo. Mojemu dragemu je danes umrl star ata, pa ga je kar vrglo, ker sta bila kar navezana. Tako, da me ne bo v Azur... Upam pa, da se kmalu vidimo kdaj drugič. moje sozalje
|