pupa*81 -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (4.6.2010 8:43:41)
|
omg kolk ste načvekale [sm=bravo.gif] no od vsega sem si zapomnila samo gumo od karjole (=samokolnica po primorsko) in kdo nosi joške v bajti! ah ja, krti... želim ti dobro okrevanje na gumi od karjole [sm=smiley31.gif] upam da se ti povrne v začetno stanje, pr meni pa je 2m po bitki še vedno [sm=smiley19.gif] za pogledat, sicer nisem bila šivana, pa tudi mož se nič ne pritožuje [sm=zmeden.gif] [sm=smiley20.gif] aglaia ja, kako bi se reklo welcome to the tašča-fanclub! sej jst še vedno okrevam od sobote [sm=zmeden.gif] sicer sem pridna in nič ne kuham mule pred možem, ne vem pa če je to dobro, ker enkrat bo sam vsa para siknila ven pa upam da se ne bo kdo opekel [sm=jezicek.gif] sem se pa tudi jst potolažila s tem, da dokler je kej mleka v joških, male na bodo vidli ko se meni ne bo dalo, pa nej na obisk pridejo [sm=smiley1.gif] no sm se še malo spihala, če bo treba še mal, te pa pokličem da nardimo štalo (notr pa še bika, konja in pa kravo [sm=jezicek.gif], mal kradem muratu če se ne motim [sm=jezicek.gif]) morem pa tasta pohvalit [sm=smiley36.gif] ko je zadnjič tašča modrovala kako pridnega otroka imava (ja res, kako to [sm=zmeden.gif]) je tast rekel, da je priden po starših [sm=bravo.gif] sm kar zrasla za par centi [sm=smiley36.gif] mkbk upam da Filip pride zdrav, pa da ti stari nehajo nabijat... včasih se mi zdi, da se njim zdi, da smo še otroci k nč ne znamo sami [sm=zmeden.gif] bo treba mal zaropotat, sama sicer nism še pogruntala kako NEubogat svoje starše oz jih poslat nekam [sm=zmeden.gif] vso srečo rojevajočim (aaaah moja slovnica), vsem pa veliko levkocitov za bojne rane!
|
|
|
|