Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (11.5.2010 22:49:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Aglaia - Očitno sem jaz isti control freak, mene namrelč iztiri, če ne poje tolk kot se men zdi, da bi mogu, itd., ampak to pr men traja že 21 mescev, tko da sem postala uradna iztirjenka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bom vprašala mojo babi če mi kupi te knjige, jst sm preškrta [sm=smiley36.gif] Mene tud zanima za kontracepcijo...sam diafragma se mi zdi pa tok nepraktična...no tiste k ste že kej se zanimale na to temo in vas ne zanima moja pot, prosim povejte kakšno pametno...pr men je tud velika možnost za celibat, ker sem že itak kot ožeta cunja, pri dveh bom pa sam še za po tleh pobrisat...[sm=zmeden.gif] p.s komi čakam,da vidm tvojo tamalo čupkico, kdaj bosta kej začele okol lutat...sej vreme bo pa počas menda ja lepši! Joj, ej mene res skrbi kako bo. Saj vem, da panicarim. Ampak si ne morem pomagati. Fak. Pa smo tam. Neuravnovesila sem se [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Ja, knjige so pa kar drage. Jaz sem jih narocila mozku, on pa svojemu ocetu. Pa je mislil, da bo oce rekel, da mu ni treba placati pa ni in mu more vrniti denar. Haha, revez eden [sm=jezicek.gif] Jaz tudi komaj cakam, da se vam pridruzim na kavi. Pa upam, da ne rodite vse prej. Ampak me skrbi (itak!) da bo mala tecna. Ce bi vedla, da bo tako pridna kot Tai (Nax!!) bi jutri prisla. Btw,mi sploh se NISMO bli zunaj. Meni se bo zmesalo. 13 dni sem ze notri. Zapor. Tukaj skoz piha in dezuje. Jaz ne mislim junija prvic na sprehod [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|