mkbk -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (10.5.2010 22:50:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Cojka - nimam telefona, a mi ga pošlješ po sms? Tenks. Ja, vreme je trenutno še neprimerno, razen če se slikamo v stilu "wet t-shirts".[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja, za fenanja sem vedla zakaj ga uporabljata, sam mi je tko kul fora, da se prov smejim. Če bo ema nemirna, ji bom fen kr v roke dala, pa naj se igra. Pa še sesalc pod postlo. Oj. a sm za slikanje je st tud še vedno aktualna - mislm da gremo skp? Jst sicer ne bi wet T-shirt contest....[sm=jezicek.gif] Drgač pa za fenanje in sesalc...Nam je za F. tud patronažka predlagala, ker je mel nekaj glivice in je rekla, da je treba rit posušit. Pa mu je tud sedlo, kot Tianu. Sesalc sm pa probala ko sva mu ponoč z baby vacom vleka smrklje iz noska in je zaspal nazaj v momentu - ko je bil še čist majhen-to je ful čudno, ker dojenčke na začetku pomirja pol se pa začnejo ful bat. poznam pa ene, ki niso nikakor mogli prve 4 m uspvat tamale ne da bi vklopli sesalc...na konc so mel nenormalen račun za elektriko...sm rekla, da škoda ker se niso spmnili, da bi zvok posnel na kaset__o in ji predvajali namesto uspavanke...[sm=smiley36.gif] Cojka ja so mi odpustili tile frendi pa sm žrtvovala od moža tanajvečjo orhidejo, zdej morm pa njega poslušat...take stvari se pa dobrim ljudem dogajajo[sm=smiley36.gif]..glede aspiratorja mi je pa rekla glih včeri naša P, da je to ok predvsem za tamale, k jim ne morš s fiziološko ne vem kako prebrizgavat...spet ena stvar k ma vsak svoj mnenje...sam koker sm jst vidla nima kej bit MM jst tud zadne cajte ful zatekam...sam verjetno ne tok kt ti, k me ne boli fejst, razen podplati [sm=hudicek1.gif] pivo - krti jst tud občasno zvijem tamalga (tkol na 14 dni) in zadnč na 30. letnici sem si tud enga naročila in ga žulila pol večera, pa so me vsi tok obsojajoče gledal, kot da ni dvoma, da bo moj otrok mel alkoholni sindrom. [sm=smiley13.gif] krti ...mogoče maš pa sam globinski musklfibr oo nax je nazaj - kako je blo pa malemu na morju? Ej dejte mi še tole povedat... za vikend mislm it na morje-Poreč, pa me je mal vseen strah, da ne bi kej začel dogajat...kva čm narest, a nej rajš ne grem??? Mam pa v petek glih 37. tednov...[sm=smiley25.gif]
|
|
|
|