mkbk -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (6.5.2010 11:08:42)
|
Joj, ne vemkaj nej rečem...jutro ali dan? Filip se zbudi že ob 6.10, pa ga dam spat šele ob 9, da bi kao malo dlje pospal, ja drek. On vstane ful hiperaktiven za pol urce in takrat nimaš šanse da ga nazaj uspavaš, samo pol pa rata siten ko 100[sm=hudicek1.gif] in cmerast in nergast. Tko da sm ga dala spat kar že ob 9.30 (pa gre drugače ob 12.30) ker je komaj gledal. In je zaspal. iN midva z [sm=love.gif] glih tko. Tko da zdej sm jast pokonc, fanta pa še spita. Jst sm že vstala, ker pri nas v glavnem moj vstaja s tamalim zjutraj, da jaz zdaj še poležim kako urco [sm=smiley1.gif] dlje. Ja s tem da on ta teden še nočne tolče in pride spat okoli 2h. Pa vseeno pravi da mu znese. Čeprav, danes bi jst vstala pa sem mela ponoč tok hude prebavne motnje,da sm resno študirala da so to popadki (samo niso bli), neke črevesne krče, očitno sem en šit pojedla... In sm se tok ustrašla, da sm ga panično v službo klicala. pol pa mi reče a grev k zdravniku in sm rekla da ne vem, najbrž še ne. Je bil čisto miren in sploh ni prišel domov. Pa bi zlahkoto bli popadki. Mu morm zabičat, da naj me malo bolj resno jemlje[sm=smiley13.gif] Drgač pa nimam pojma, kaj naj kuham dones. Je pa vreme HB malo lepše in s Filipom lahko greva že kaj ven, tko da nama vsaj ne bo tok dolgčas. Z dojenčki pa v začetku ni dobro kao v dežju ven hodit zarad vlage, a ne? PA v megli pa tud že z večjimi ne. Samo jst sm tamalga pr 4 mescih ven pelala v vozičku ko je snežilo. Je bil ves zadekan, jst sm pa uživala, pa ni blo nobenmu nič. Sva se šla mal romantike [sm=smiley36.gif]. Do treh m je pa kao treba malo bolj pazit na naše (za nekatere bodoče) žverce. Sam cojka te vaške čenče boda itak nosove vihale... ene stare težijo, da že če otroka ob mraku ven pelješ, je ne vem kaj lahko...ma ja! Pa men je resnično trebuh zginu šele po 2 mescih, tko da se je reklo. Špeh pa ne. Pr men je bil čist trdovraten, oz. je še [sm=smiley36.gif]. Tko da bom letos glih s tanajlepšim trebuhom okol po morju mogla paradirat - rabim kakšno muslimansko prevleko če bom hotla it v vodo skočit...[sm=smiley36.gif]. Krtkova in MM uživita oz. preživita z obiski [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|