amazonka3 -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (3.5.2010 9:36:26)
|
Matr no, kaj se zdaj tukaj dogja[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Namest da bi dojenčki ven padali, pa takle sranje? Mkbk nakurijo starci, Petrco oče, pa zdaj že kar tri ne spite, o.k. za Krtkovo vem, kaj pa MM in mkbk daje?[sm=zmeden.gif]. MM, a tebe od zatekanja vse tako boli?? Uf, ne bi rada bila v tvoji koži. Pa Petrca [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] očetje so samo moški in velikokrat je življenje ena španska limonada, naprimer oni še opazijo ne da jih ena ženska peca, pa je totalno očitno. Skratka, kar hočem rečt, ne pustit, da se te to sploh dotakne, ali pa da te jezi, saj sta oba z mamo ja odrasla in izkušena človeka, tebe pa res ni potrebno s tem obremenjevat. Vem da je tole takoooo zelooo pokroviteljsko slišat, ampak verjami mi, da vem. So še hujše stvari, ki jih kot otrok svojih staršev ne moreš, ampak je treba. No, da ne bom samo morila[sm=smiley36.gif], sem hotela že včeraj pokomentirat, da sem tebi Cojka, pa tebi Živa, pa nax, pa Marjani, kar mal fovš, sej veste, to je čisto Slovensko in nič neobičajnega, jaz bi tudi našega malega cartala pa bila v devetih nebesih, sem že tako nestrpna da je joj, grem kar sama sebi na živce. Edino kar se bojim je, da bom totalna cunja in da tegale malega ne bom zmogla tako uživat. No pa tokrat me je še bolj frapiralo, koliko žensk je potrganih in prerezanih ob porodu. Mi imamo res najvišji procent v Evropi. Tko kot sem zadnjič omenila, me ima da grem kar v Celovec. Nič, v Postojno bo treba klicat, tam ti pustijo rojevat tako kot tebi paše, sem prepričana, da je toliko prerezov zaradi tega, ker moramo ženske ležat. No, to me tudi daje, to ne moreš verjet, tretjič grem rodit, pa zdaj najbolj kompliciram. Groza. Hej, a kdo kaj ve, kako je Saša, pa Aglaia. Sta očitno čisto zaljubljeni[sm=9nebesa.gif], tako kot ostale naše mamice[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|