Anonimen -> RE: ljubljanske nosečke - 3.del (23.4.2010 11:03:13)
|
Aaaaa, Tanika!!!! Cestitam!!! Fous sem pa itak [sm=smiley36.gif] Pa lep sms. Mi je vsec. Jaz bom tudi nekaj taksnega napisala. Ce bom sploh kdaj rodila. Oziroma, ce ne boste do takrat ze vse ostale rodile in ne boste niti imele casa smsov brat [sm=zmeden.gif] NN, neeee odhajaj!! Zakec rakec bo vedno nas in ti tudi! Povej kaj pocnete, kako kaj raste in seveda kaj dela veliki Luka. Potem pravis, da so DM boljse kot Muler? Jaz imam ful paketkov pampers 1. Newborn. 2-4 kile al kako ze. Pa se mi zdi, da bo nasa ze ven prisla prevelika, kaj sele, da bi ji ti uspela na ritko natakniti. Tako, da ce mi bodo ostale, ti jih z veseljem dam, ce bos rabila. Nax (ne zamerim no. jaz pa res nisem take sorte [sm=smiley1.gif]) in mkbk, a to vidve resno, da bosta vecno prej rojevale? Kako pa to? Jaz sem tudi mislila, da je vsaka nosecnost zgodba zase. Mkbk, spravi se v soping!! Aja, a to pomeni, da bom jaz tudi vecno prenasala te froce 45 tednov?!!?? Petrca, a obstaja smesko, ki si zile reze? In se to. Krti, jaz bi tudi imela simfizo, ce bi se zaradi tega vsaj malo raztegnila. Jaz bom itak cez zaprti maternicni vrat rodila [sm=hudicek1.gif] Nic, jaz grem nadaljevat tradicijo gledanja neumnih filmov. Madona, se pocutim, kot da me je tip pustil, ker sem cele dneve doma, lezim v postelji in se sama sebi smilim. Pa se debelo se pocutim. Jah, cist ta prava najstnica! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|