Juhu-hu!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MEGY_Patricija -> Juhu-hu!!!!!!! (8.7.2005 11:47:03)

Ja res sem vesela .:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Danes sem uradno zvedela da sem maturo 2/4 opravila z 4 in 5 za slov/gpo, no sedaj pa avgusta še dva res sem vesela za svoje ocene saj sem se veliko učila in očitno se je splačalo.:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lep pozdrav vsem ki so tudi opravljali maturo in jo uspešno končali!!!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

;MEGY!!! Sedaj pa na kakvo:kava::kava::kava::kava:

miša1 -> Juhu-hu!!!!!!! (8.7.2005 11:51:42)

No še enkrat čestitke!

Bomo zapili.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clea -> Juhu-hu!!!!!!! (8.7.2005 11:52:52)

BRAVO MEGY-Patricija:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kako pa to,da imaš avgusta še dva?A nisi pisala vse v celoti???
No v glavnem,važno,da si naredila in to s tako lepima ocenama:bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Juhu-hu!!!!!!! (8.7.2005 11:54:10)

Čestitke!!!!:bravo::bravo:

lex -> Juhu-hu!!!!!!! (8.7.2005 11:58:09)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

barbaw -> Juhu-hu!!!!!!! (8.7.2005 12:04:46)

tele ocene pa niso kar tako

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :bravo::bravo::bravo:

buči -> Juhu-hu!!!!!!! (8.7.2005 12:34:05)

Kapo dol!!!!! :bravo:

:kuza:

MEGY_Patricija -> Juhu-hu!!!!!!! (8.7.2005 15:10:59)

:rozica::rozica::rozica::rozica:A ja odgovor tistim,ki me sprašujete zakaj samo dva ,ker nisem imela seminarske narejene ,da bi lahko delala vše 4 čeprav sem bila prijavljene, da bi pa lahko delala 3 od štirih,ker samo za enega nisem imela pogojev pa mi tudi niso povedali ja so potem koje bilo že prepozno pa še seminarko bi laho potegnila z interneta pa mi to prej ni nihče povedal ali ima katera kak pameten naslov ---link za seminarsko iz EKONOMIJE--Politika zaposlovanja-poti do zaposlitve no ja no kar se pa izpitov tiče je pa tako rada bi šla naprej pa sem si rekla da bolje da grem tudi 2/2 pa tedva naredim z lepimi ocenami da bom imela potem več možnosti za naprej.

Hvala za lepe želje in spodbudne besede:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

:rozica:M:rozica:E:rozica:G:rozica:Y:rozica:

Stran: [1]