ojla (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

majana -> ojla (8.7.2005 11:45:37)

lep pozdravpo dolgem času.
Sem šla malo mimo vseh sporičil, pa ugotovila, da vas je v času, ko me ni bilo zraven, kar nekaj odšlo med :nosecka:
jaz bi tudi....:((

no, mogoče pa bom. Spet pridno jem bombončke z imenom klomifen, pravzaprav je o že mimo.Sedaj pa čakaj kot zmešan, da ne pride. in to do 20.7.

A je še katera abonirana na datum tam okoli? Da bi malo skupaj čakale, pa si kaj pojamrale....

lp
:)

*zvezdica* -> ojla (8.7.2005 11:50:03)

... še ena sotrpinka....čakam 12.7....in tudi močno čakam, da je en bo!!!

Ejjjj....misliva pozitivno, pa bova slej ko prej zagledali :modri:

pozdravček

*zvezdica*

enaena -> ojla (8.7.2005 11:51:07)

jaz jo ne čakam v v drugi polovici julija in naprej...

sicer pa imamo odprte redne teme z naslovi (ne)čakajoče na ...
kjer se o tem pomenimo skupaj ...

enaena:rozica:

emaa -> ojla (8.7.2005 11:51:50)

jaz jo ne čakam 17.7., če ne pride do torka, delam test, da mojga lahko mogoče razveselim za obletnico. Sem mela včeraj, danes O. In boli, še danes me boli, tolk da mi je na momente prav slabo. Nikdar več ne bom rekla, da med M pa res ne more tolk bolet, kot ene pravijo, ker očitno lahko fuul boli

tinkamiška -> ojla (8.7.2005 11:53:03)

Jst pa držim pesti za vas;):miska::miska::miska::miska::miska:

majana -> ojla (8.7.2005 11:59:16)

Jaz sem tudi tokrat o. prav močno čutila. Sploh nisem mogla verjet, ko so mi pravili, da lahko boli. Mene je pa prav konkretno zvijalo. VErjetno tudi zaradi klomifena. Skoraj stati nisem mogla.

Zdaj čakam mogoče kako vgnezditveno....:zmeden2:

no, se še kaj beremo....

lp:)

marrusa -> ojla (8.7.2005 12:00:33)

Jaz jo pa ne čakam 19.7.,mislim pa,da bo točna,ker sem zamudila ovulacijo in tiste dneve nisma skoraj nič:sloncek:.

Sara3 -> ojla (8.7.2005 12:00:58)

Še ena sotrpinka z istim datumom kot ti. Nečakam je 20.7. Tudi pri meni je O že mimo, čeprav me še vedno vse boli. Pustimo se presenetiti, čeprav je to še dddaaaaaaaallllllleeeeeeeeeččččččččč.

Kot pravijo v slogi je moč - :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

emaa -> ojla (8.7.2005 12:01:15)

ja majana, saj jaz sem tud prvič na klomifenu, in pasje boli, sem že hotla komentirat, da ni nič drugač po klomifenu, pa je pršla O čist na koncu predvidenega termina, 10 dan po zadnji tableti

majana -> ojla (8.7.2005 12:16:36)

zanimivo, pri meni je bila ovulacija na 8. da, s tem da sem bila na pregledu 5. dan, pa ni bilo kakega očitnega znamenja o foliklih. en naj bi bil malo večji. Pa je potem v enem tednu zrasem in me zbadal. Sicer pa sem skoraj gotova, ker BT in CS delata prav jasno sliko. no, če ne bo nič, sem lahko gotova, da je klomifen deloval. Končno. V šestih mesecih drugič. A ne dam se kar tako.
Sicer pa grem v ponedeljek na dopust, to bo fajn. Samo kaj ko bo časa za razmišljanje preveč....

lp

majana -> ojla (8.7.2005 12:16:42)

zanimivo, pri meni je bila ovulacija na 8. da, s tem da sem bila na pregledu 5. dan, pa ni bilo kakega očitnega znamenja o foliklih. en naj bi bil malo večji. Pa je potem v enem tednu zrasem in me zbadal. Sicer pa sem skoraj gotova, ker BT in CS delata prav jasno sliko. no, če ne bo nič, sem lahko gotova, da je klomifen deloval. Končno. V šestih mesecih drugič. A ne dam se kar tako.
Sicer pa grem v ponedeljek na dopust, to bo fajn. Samo kaj ko bo časa za razmišljanje preveč....

lp

emaa -> ojla (8.7.2005 12:24:28)

glede na bolečine, je pri meni klomifen tudi deloval, tako, da sem vsaj O imela, nisem pa imela kontrole z UZ, nič zato, sem bom zanjo zmenila, če do konca septembra ne bo nič.

Stran: [1]