Moški umrl med porodom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

barbaw -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 11:39:21)

Los Angeles | 8.7.2005 | Š.Z.

Neka prebivalka Kalifornije toži porodnišnico, ker se je njen mož med porodom onesvestil, padel in umrl.

Oče je umrl, rodil pa se je sin.

Nosečnica je pri porodu doživljala hude bolečine, zato so se zdravstveni delavci odločili, da ji bodo pomagali s sredstvi proti bolečinam. Bolničarji so moža Stevena Passalaqua prosili, naj miri ženo, medtem ko je neki zdravstveni delavec zasadil injekcijo v njen vrat. Takrat se je 33-letni Steven onesvestil in padel.

Padec je bil zanj usoden, ženska pa je prepričana, da so za njegovo smrt odgovorni bolničarji. Zato je 32-letna Jeanette Passalaqua vložila tožbo zoper bolnišnico Kaiser. Predstavniki bolnišnice sicer trdijo, da je šlo za "splet nesrečnih okoliščin".

Anonimen -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 11:43:34)

:zmeden::zmeden::zmeden:

lefairyon -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 11:44:44)

"splet nesrečnih okoliščin" my ass...to je samo izgovor da ne bojo rable odgovarjat za posledice...so pa res neumni da mu nido rekli naj malo v stran stopi dokler ne bo konec...pa v vrat pred možem žensko v bolečinah inekcijo porinit...svašta...:((

Joe -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 11:48:30)

Denar ne smrdi, je bilo rečeno že v času Rimljanov. Takih tožbenih praks je v ZDA veliko. Pravijo, da tam že na nezgodnih oddelkih bolnišnic postavajo odvetnikovi ljudje, ki takoj nagovorijo svojce za odškodninske tožbe.

Anonimen -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 11:58:58)

Zakaj je pa rinu zraven :zmeden:

lex -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 12:01:43)

Kaj vse se ne zgodi:zmeden: ja jaz bi jih tud tožla, saj bi ga mogli vsaj za tistih par minut drugam poslat - po kavo

Minka Pobalinka -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 12:02:11)

Al bina... :)-:)- 8)

Primoza -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 12:15:24)

Tele novice na 24ur.com so nepreverljive. Poskusite najti na googlu originalno novico.

http://www.lapublichealth.org/

Anonimen -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 12:45:00)

Ma ja.
Ko sem bila jaz v Ameriki tri mesece, je potekala tožba, ker je ena ženska zapeljala s ceste z avtodomom, ker je med vožnjo iskala na tleh svoja očala. Tožila je proizvajalca avtodoma in tožno dobila, ker na navodilih za uporabo ni bilo izrecno napisano, da se med vožnjo volana ne sme spustiti iz rok.

Mislim, kva? Jaz sem takrat tako debelo gledala, Američani - moja žlahta pa so kar kimali in so ji dali prav. :zmeden2:

Anonimen -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 12:51:23)

Ja sej .. spomnite se maila nekaj najbolj debilnih zakonov v USA8)

k1 -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 12:51:33)

svašta ;)

kimi -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 13:36:08)

SVAŠTA:zmeden:

Joe -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 13:56:55)

Upam, da nas take bedastoče ne čakajo tudi na slovenskih navodilih. Npr. da ne smeš dati roko pod kosilnico, ker jo bode odsekalo. Ok, če nalepijo znak, slabo pa, če mora to pisati, sicer je proizvajalec kriv.

Kako lahko sploh živijo?!? Ali lahko tožijo Boga, ker ni rekel vsakemu posebej, da naj kar naprej dihajo, pa še to le nestrupen zrak?

Za bruhat.

(Kimi, zdravo, me veseli, da te spet vidim!!)

BigWhale -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 17:10:20)

Google ni nasel tudi ene same povezave na to temo. A ljudje res vse verjamete kaj preberete?

(Lepo bi bilo, ce bi tisti, ki kopira novico se podal vir iz kje je kopiral, najbolje kar celo povezavo)

Primoza -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 17:42:03)

primoza

Odg: Moški umrl med porodom [8.7.05 ob 12:15] [Odgovori]
Tele novice na 24ur.com so nepreverljive. Poskusite najti na googlu originalno novico.

http://www.lapublichealth.org/

BigWhale -> Moški umrl med porodom (8.7.2005 21:36:44)

Nisem videl :P

Hm, ne, sploh gledal nisem. ;)

Stran: [1]