igre za 18 mesečnega otroka... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lefairyon -> igre za 18 mesečnega otroka... (8.7.2005 11:21:14)

naslov že vse pove...kaj se igrate s svojimi pobalinčki...mi zdaj vozimo avte in rišemo po stenah ampak to je za moje pojme veliko premalo...rada bi kvalitetno porabila čas ki ga preživim z leonom ker jaz zdaj delam leon pa je v vrtcu in mi kar manjka igre z njim...pa še ko je vreme lepo gremo ven na sprehod in na igrala ko je pa dež mi zmanjka idej...
prosim za ideje...vsaka je več kot dobrodošla...
hvala
lp, nadi:rozica:

malika -> igre za 18 mesečnega otroka... (8.7.2005 11:26:44)

Kaj pa kocke? Pri nas so zraven avtov trenutno popularne :)- . Pa kupila sem mu tudi (od Mega bloks) avtomobilčke in živalce, ki se razstavijo in potem jih mora nazaj sestavit-super igrača , stane pa 3.500 sit.

lefairyon -> igre za 18 mesečnega otroka... (8.7.2005 11:41:58)

malika kje si kupila te mega bloks...se jih dobi tudi v trgovinah Baby&dom?...ja drugače so kocke tudi zanimive ampak bolj za metanje na tla:)-pa potem pospravljanje nazaj v škatlo...:bravo:

malika -> igre za 18 mesečnega otroka... (8.7.2005 12:09:49)

Jaz sem jih kupila v Arielu, imajo jih pa več vrst.

Drugače je pa naš tak bolj mehanski tip, ker bi skoz nekaj montiral, pa šravfal,pa na gumbe stiskal...pa ne najdem primerne igrače za to njegovo dejavnost :)-

viv_ -> igre za 18 mesečnega otroka... (8.7.2005 12:22:21)

:miska:Mirna uživa, če se lovimo.

:miska:Zakon so kocke - postavljanje stolpa.

:miska:Rada riše - sploh s kredo po tabli.

:miska:Knjigice so zakon - predvsem Slonček Ferdinand in Dalmatinka Pika

:miska:igre z rokami: Križ-kraž kralj Matjaž, leti-leti...

mehurčica -> igre za 18 mesečnega otroka... (8.7.2005 13:00:37)

David se ful rad igra z bobo(to je po njegovo žoga), zelo rad se nosi po hrbtu-seveda sem jaz konjiček, ker atek ne more dat tako močno rok nazaj, da bi ga lahko držal, sestavljamo kocke, rišemo, se igra z avtki, fuuul rad hodi tako, da nič ne vidi-daje si tegl na glavo ali pleničko, pol ga pa moremo požgečkat, ko pride do nas:)-, z računalom se rad igra(hvala Malika:)), lovi in skriva se tudi rad...in ooo, skoraj sem pozabila-plešemo.:sloncek:

Hm..kaj še. Včasih mu rečem kje je medo...in potem ga iščemo. Je tak hecen, ko daje glavo na stran in gleda pod mizo in pod posteljo.:)-

Lp od "sorodnice":)-

Anonimen -> igre za 18 mesečnega otroka... (8.7.2005 13:43:21)

Mi pa smo kuhali na kuhalničku, popravljali stvari z otroškim vrtalnim strojem, pa precej se je igral z vodo. Tako da sem mu dala stol pred kuhinjski lijak in nekaj poosodic in je nalival in prelival, pa zajemal z zajemalko ...

Stran: [1]