Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Strastne zapravljivke :) 13.3.2010 12:22:23
|
|
|
|
karamela
|
Kupujem v Lj v Sparu. Ne morem reči, da mi je muka imam pa vsako leto manjše veselje. Velikokrat je gužva, pa že parkirišče iščeš. Pa otročke nimam kam dat in so zraven. zadnje čase imava vedno listek, čeprav gre v voziček vedno še kar nekaj stvari k jih ni na listku. Zadnje leto sem se mal posodobla šla s časom naprej, pa si kdaj pa kdaj kupim tudi kakšno bižuterijo, verižico, uhane.... Nekako se ne morem sprostiti med nakupom, ker sem vedno omejena s financami, pa še odločim se težko ker so mi vse stvari lepe, pa priznam, da nimam neke vevem kako hude sposobnosti kombiniranja in usklajevanje oblačil. Bi rabla eno stilistko zraven met. Sem pa enkrat v življenju (še brez otrok) leta 98 ko sva bila z mojim na Baliju doživela šopingiranje 4 dni zapored, vrečke sem komaj nosla, tko k u filmih , cene so bile smešno nizke. Ne boste verjele, da sem ful uživala ampak bla pa tudi tolk utrujena na koncu, kot bi cel dan delala. Joj kolk je blo vse pocen, ampak res smešno nizke cene... lepi spomini...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?