Kerensa* -> RE: Strastne zapravljivke :) (13.3.2010 7:59:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Seveda pa ni šopingiranja brez kakšne kavice, pa kakšnega čveka. Vsega po malem. Yep, se strinjam. Ampak kavica mora biti na koncu, da ob pitju že lahko brskaš po vrečkah z nakupljenim. [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Felicita a nima zdej ta humanic na vratih listka 'prepovedano fotografiranje'? pa K&O tut se mi zdi... Tega pa ne vem, ker nikoli ne gledam tistih nalepk ob vratih (ne zanima me, katere kartice sprejemajo, ker vedno plačujem z gotovino). IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Jaz sem nora na šoping centre, bi se kar zabarikadirala tam . Ne rabim nič kupovat, samo da hodim okoli, gledam, pasem oči, skočim na kavico, opazujem ljudi, hodim, premečem milijon cunj, mogoče kaj kupim To pride v poštev kakšen teden pred plačo, ja, ko finance niso več ravno... primerne. [sm=smiley36.gif] IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca Jaz pa ne morem mimo torbic.Imam jih malo morje,trenutno uporabljam večina samo eno,ki je res velika,da spravim vso p*** Lepo je prebrati, da imam sotrpinko [sm=smiley36.gif]. Tudi jaz imam en kup torbic (vsak mesec ena, je pa res, da bolj nizkoproračunske), trenutno pa uporabljam samo eno zimsko (puhasto). IZVIRNO SPOROČILO: luan Se podpišem, s samo z razliko, da so men čevlji fetiš Tudi meni, vendar s to razliko, da jih, ko se jih naveličam, mečem stran. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|