Dashenka -> RE: V gumijastih škornjih na sperhod!? (12.3.2010 21:40:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Zanimajo me vaša mnenja, ker sem jezna ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ! A se vam zdi normalno, da vzgojiteljice peljejo otroke (včeraj) na sprehov v navadnih gumijastih škornjih, kljub temu, da so v vrtec prišli v glavnem vsi v topli zimski obutvi - zunaj pa sneg? In ker imajo sicer za v vrtec toplo zimsko obutev, niso imeli termo nogavic in tako so capljali zunaj v tistih mrzlih škornjih, notri pa obute samo žabice. A si predstavljate kakšen je občutek, ko tako obut stopiš v sneg? No to je storila naša vzgojiteljica. Prav vsi so se morali obuti v navadne (nepodložene) gumijaste škornje, ki jih imajo v vrtcu na rezervi (npr. če je dež) in obe skupini tako obutih otrok peljale na sprehod včeraj, ko je bilo zunaj cca 5 st. Pri tem pa je zanimivo to, da so vsi otroci prišli v vrtec obuti v pravih zimskih čevljih, ki jih sicer nosijo za v sneg. Ko pa sem danes vprašala vzgojiteljico zakaj tako, je rekla, da je bila zunaj žlavsa in da nekaterim skibucki premočijo in je zato rekla, da naj si kar vsi obujejo gumijaste škornje. No in tako je naša punca že sinoči zakuhala na 39, danes sva šle k zdravniku in ima vnetje sečil...seveda ima še vročino tudi danes. No, jaz bi rekla, da vaša vzojiteljica nima vseg pošlihtano na podstrešju. In ja, na tvojem mestu bi bila penasta. V bistvu si je težko predstavljat, kakšna kokoška je, da gre otroke obuvat v gumi škorne, ob tem, da so v vrtec prišli obuti primerno vremenskim razmeram. Če so kakšnega reveža pripeljali v supergah, potem bi ga pač obula v gumijaste škornje, ostalih pa normalno da ne.
|
|
|
|