natasarobi -> RE: debelost in amiocinteza (12.3.2010 18:14:05)
|
lumpa6 - sem še drugje brala, da imaš posteljico spredaj in da si močna/debela ter imaš sladkorno pa da ti niso želeli narediti ac, temveč naj bi jo kasneje, ker je plod premajhen, če sem prav razumela Ne vem kaj ti smatraš kot debela, vendar jaz imam tudi posteljico spredaj, pa zase tudi ne morem rečt, da sem suha - sem močna in če mene vprašaš bi lahko tudi rekla, da sem debela. Pri meni niso nič rekli, da je eno ali drugo kakšna ovira - posteljica ali kg. Mogoče je glavno to, da je plod premajhen in je zato tveganje - mislim, da če greš konec meseca tja in če bodo ugotovili, da kaj ni ok/preveliko tveganje, ti bodo verjetno še enkrat odsvetovali AC. Ko sem jaz čakala na vrsto za AC, je bila tam ena ženska, ki je imela premalo plodovnice in so ji svetovali, da naj pride kasneje kakšen teden kasneje. Dvomim, da so ji pol AC delal, če ni bilo tako kot treba. Istočasno je bila tam gospa, ki so ji delali horisonsko biopsijo in je bil 'problem/težava', ker je zelo suha. Sicer so poseg opravili, ampak komentar je vseeno bil, da je težko, ker je presuha. Jaz bi šla konec meseca tja in bi malo bolj podrobno še enkrat vprašala kako in kaj, potem bi se pa odločila. Mislim, da AC delajo do 23t.
|
|
|
|