Apartmaji - pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

PIAF -> Apartmaji - pomoč (8.7.2005 10:49:34)

Ojla!
Mi se odpravljamo na morje, šli bi v juliju, vem, da sem se pozno odločila, ampak vseeno...

Ima katera mogoče kakšen predlog, idejo ali morda celo telefonsko številko apartmaja, zasebnega apartmaja, kamor bi lahko šli (Hrvaška).

Pogoj pa je: morje blizu (do 4oo m), plaža za otroke in UGODNA CENA (nekje 35 eur/dan).

Zelo zelo bom vsem hvaležna, ki mi boste pomagali!!!:bravo:

Piaf

darjatimci -> Apartmaji - pomoč (8.7.2005 11:00:04)

Obrni se na ADRITICA NET,tam boš dobila veliko podatkov.

muki1 -> Apartmaji - pomoč (8.7.2005 11:10:39)

ne it na adriatica.net,ker so dragi kot svije. Rajši išči na oglasih,naprimer na bolhi, ali pa ite na slepo. Jaz sem prepričana, da boste našli dosti ceneje,če boste šli na slepo, se ustavite malo povprašate. Mi smo še vsako leto ko smo bili v apartmajih,šli na slepo, saj skoraj vsaka hiša ima apartmaje,sigurno boste našli ceneje.

PICANCEK -> Apartmaji - pomoč (8.7.2005 11:13:04)

Na adriatica.net sem jaz bila in so res ful dragi!!!

muki1 -> Apartmaji - pomoč (8.7.2005 11:26:50)

Malo pobrskaj na http://www.omis-croatia.com
Imajo poceni in zelo lepe apartmaje,pa v bližini plažali pa kar direkt na plažah. No,nevem, če ti to ni predaleč, jaz sem našla to stran in mi je ful všeč postal Omiš.

Jetka -> Apartmaji - pomoč (8.7.2005 11:37:32)

Poglej tudi na www.istra.com, tam se vsekakor najdejo ugodnejše cene kot na adriatica.net. Večina tudi takoj sporoči proste zmogljivosti, edino to, kakšna je plaža, ne piše; no, lahko pa vprašaš, ko pošlješ vprašanje za rezervacijo.

maajka -> Apartmaji - pomoč (8.7.2005 12:09:25)

Poglej na www.ita.hr,
sicer je ta agencija samo za otoka Ugljan in Pašman, so pa dobre strani.
Uživajte!

Jančika_ -> Apartmaji - pomoč (8.7.2005 12:43:09)

Muki, hvala za ta link, midva sva ravno tam nekje okoli iskala, pa nižje od Splita sploh nisem pogledala. Zgleda super, sem se čisto navdušila.

Stran: [1]