Lažni popadki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Žaka -> Lažni popadki (12.3.2010 11:51:38)

Noseča sem 32 teden z dvojčki. Ker sem prvič noseča ne vem kako izgledajo lažni popadki. Včeraj me je bolel trebuh od 11 dopoldan do 18 zvečer ( spodnji del). ali so to lažni popadki ?

mini86 -> RE: Lažni popadki (12.3.2010 12:21:23)

lej..js sm tud mislna da mam lažne popadke in še visim na netu k me je zanimal kok časa trajajo-mene je zvijal že 2 ure..
pol sm si pa na listek pisala na kok časa jih mam k so se mi zdel že zlo na pogost..in glih zarad tega kličem v porodnišnico da imam lažne popadke samo so na dost pogost..pa mi je rekla da nj se pridm pokazat..js še vse počas se stušeram, mojga zbudim.......no on 8h sva se pršla "pokazat", ob 14h smo se že crklal..js bi se šla na tvojem mestu pokazat sploh k so dvojčki..bol brezveze..

aja pri meni je blo tko da je bla taka bolečina k pr menstrualnih krčih..pa pol zmer bl..
če te pa konstantno boli pa dvomm da so popadki k mene je tud skos neki bolel..

no kokr sm rekla js bi se šla definitivno pokazat-al pa vsaj poklič

srečno pa sporoči kako si zrihtala

slovenka -> RE: Lažni popadki (12.3.2010 13:24:58)

lažni popadki pomenijo otrdevanje trebuha, nekaj časa drži, pa spusti, ni pa periodično in ne boli - za razliko od pravih popadkov. Jaz sem v 30. tednu in mi že nekaj časa otrdeva trebuh, v prvo mi je tudi dokaj zgodaj - rodila sem pa v 42. tednu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Stran: [1]