Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 11:06:23
|
|
|
|
janjja
|
jaz sem šla kakih 5 dni za končano akcijo, ko so mi poslali sporočilo na mail, pogledat kje naj dobim bon in jih sploh ni bilo več objavljenih
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 11:14:06
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janjja jaz sem šla kakih 5 dni za končano akcijo, ko so mi poslali sporočilo na mail, pogledat kje naj dobim bon in jih sploh ni bilo več objavljenih Meni so bon poslali po pošti.
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 11:16:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mene ni nihče o tem obvestil.
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 11:35:32
|
|
|
|
ada2
|
meni so tudi poslali bon domov. sem pa jih dvignila takoj naslednji dan in bile so slastne
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 19:28:23
|
|
|
|
J.L.
|
ali ste bone dobile vse udeleženke ali samo te med prvih par? kattera je pa zmagovalna vrečka?
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 19:50:55
|
|
|
|
rija
|
jaz sem dobila celo dva bona vnovčila in bile so res slastne, kot je že ena omenila
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 20:43:13
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? jp
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 20:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuups
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 21:35:54
|
|
|
|
enea
|
če si se prijavila z e-mailom, si dobila obvestilo, kjer je bil link do tistega dela kjer si vpisala svoj naslov, da so ti poslali bone, jaz in moja pupa sva dobile 2 in sem jih šla v torek iskat, in porabila jih bom v teranovem likerju, jeeej še ga bomo pili. Vsi udeleženi so po moje dobili obvestilo in če si se prijavil, si bone tudi dobil
< Sporočilo je popravil enea -- 12.3.2010 21:37:07 >
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 21:54:07
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz sem ga dobila 4 sni pred rokom. V spar samo po pomaranče pa nisem imela časa. ****o ej
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?