miševi -> Jessy, si še doma? (8.7.2005 11:04:34)
|
Pozdravljene avgustovke!!! Sem vesela, da sta bubabaya in Jessy še vedno v enem kosu :bravo::bravo::bravo:. Pridno počivajta, da še nekaj časa zdržita in ne pobegneta med julijke. Sem pa na sosednjem forumu prebrala, da je rodila :nosecka:, ki je imela rok 8.8. Torej se naš čas počasi zares pričenja:)-. Jessy, vem, da te skrbi za :duda:, toda ne premišljuj cel dan o tem. Bolj boš "zategnjena", slabše bo. Če tako čutiš, se res zmeni za CR (UZ res "laže" glede kg). Če pa ne boš uspela in boš vseeno "doživela" naravni porod, se pa res sprosti, ker psiha vpliva tudi na dogajanje tam spodaj, na odpiranje, pa še na :duda:... Vem iz lastnih izkušenj, ker sem bila prvič pravi panik. Tia, upam, da ti bo uspelo sestaviti baldahinček;). Hugolina, glede na to, da si danes oddala papirje - ali so ti vzeli tudi tiste za nego in varstvo otroka ali so ti rekle, da jih prinesi po porodu. Aja, pa še to - za očetovski dopust je pa dovolj, če jih on nese 1 dan preden nastopi ta dopust, kajne? En "lep" deževen pozdravček:rozica:.
|
|
|
|