Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: motorizirane mize za telovadbo-kdo pozna-lj? 12.3.2010 10:10:28
|
|
|
|
TomTaylor
|
zanimivo, tole pa prvič vidim! Kaj, a to potem vibrira al kako?? kako sploh to izgleda?
|
|
RE: motorizirane mize za telovadbo-kdo pozna-lj? 12.3.2010 11:11:27
|
|
|
|
zita
|
Meni je zadev super, takrat je bilo 6 miz, vsaka je bila za določen del telesa: rit, stegna, hrbtne mišice... Miza deluje s tabo, samo fora je v tem, da moraš sama poleg mize delat in to z mišicami.Jaz nisem tip, ki bi laufala po par kilometrov, pa delala trebušnjake in podobno.. ta varianta mi dosti bolj sede.. pa učinek je bil viden... Nekateri mislijo, da je to za "invalide" ampak jaz alhko potrdim, da je to super zadeva.
|
|
|
|
RE: motorizirane mize za telovadbo-kdo pozna-lj? 12.3.2010 12:37:23
|
|
|
|
lunca14
|
Sem delala pred 10 leti na takih mizah,ampak,meni to ni sedlo,se nisem nič spotila,ni dinamike,men je blo dolgocajtno,to je fino za tiste po poškodbah,men je blo kr neki,če se lahko tako izrazim.Zame je telovadba,da se ti dvigne puls,da poskočiš,da švicaš,in ko nehaš,da si prijetno utrujen.Ne kritiziram sam svoje mnenje povem.Upam da najdeš lokacijo kjer imajo tako zadevo.
|
|
RE: motorizirane mize za telovadbo-kdo pozna-lj? 12.3.2010 13:46:14
|
|
|
|
NEVA-1
|
Jaz vem, da so v Domžalah, če ti ni predaleč...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?