barni -> DIHANJE NOS-USTA (12.3.2010 7:53:48)
|
Pozdravljene! Ze skoraj celo zimo se ukvarjamo s polnim nosom zaradi raznih prehladov, pa viroz ipd. Nasa pupa ponoci vztrajno hoce dihati skozi nos in to se slisi grozno, kadar smo v fazi polnega nosu. Hresci, ne more vdihnit, matra se...potem ji vcasih uspel vcasih pa diha skozi usta, vendar vedno znova probava. ALi imajo tudi vasi otrocki take probleme dihat skozi nos, ko so prehlajeni? Nasa se potem ponoci zbuja in ji gre seveda zadeva na zivce, isto tudi meni. Samo ji ne morem nic pomagat, ker ji spucam nos, cez tri minute je isto. Pihne zelo dobro sama, z injekcijo ji brizgam nos sem in tja, dajem ji Operil P. Ni da ni. Ker nam to traja tako dolgo in tudi ko nima vrocine me zanima ali je normalno, da tko "srmci", ko diha skozi nos ponoci. Ko diha cez usta, cisto lepo diha. Razmisljala sem tudi o povecani zrelnici, samo mi je ORL rekel, da ce po noci diha skozi nos, kadar ima kolikor toliko cistega, potem ni panike. Tudi cez dan lepo diha skozi nos, ce jo na to opomnim, sicer pa med igro vecinoma diha skozi usta, razen ko je. Kaksne so vase izkusnje? Mene tale nos tolk mori, toliko bolj, ker se bojim bakterijskih zapletov (sama sem imela v otrostvu cel kup tezav z usesi, poseldicno slabse slisim).
|
|
|
|