Hojla Tinatona (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


zdenka32 -> Hojla Tinatona (8.7.2005 9:37:31)

Sem prebrala, da morata v razvojno ambulanto zaradi tonusa! Kakšne težave pa imata? Moja 3mesečna pikica ima tudi težave s povišanim mišičnim tonusom pa pravi pediatrinja, da še ni sile...pa me vseeno skrbi! Dej mal napiš, kako se spopadaš s tem...maš kakšen poseben hendling?
Hvala pa veliko uspeha vama želim...:)




tinatona -> Hojla Tinatona (8.7.2005 20:19:58)

Haj!

Se opravičujem, ker šele zdajle odpisujem... samo sva dopoldan letala po opravkih popoldan pa družno spala.
Moj pikec ima težave predvsem v ramenskem obroču. Ima preveč mišice ˝napete˝ in zaradi tega posledično ne more obrnit glave levo (če leži - če ga pa dvigneš v polsedeč položaj in sprostiš mišice jo pa lahko), zategne ga v eno stran... Ja zarad tega moram uporabljat pravilen handling (mi je pediatrinja pokazala na prvem pregledu, pa potem še dodatne vaje na kontroli). Ker pa samo to ni dovolj in ni dosti bolje morava zdaj še v razvojno, kjer naju bodo verjetno poslali na kako nevrofizioterapijo.

Jaz upam da se kolikor tolko razumljivo napisala. Če te pa še kaj zanima, pa kar piši - magar na privat in ko bo kaj novega ti povem.

LP Tina:rozica:




zdenka32 -> Hojla Tinatona (8.7.2005 20:45:19)

Hvala ti za odgovor! Sem vidla, da je tvoj sonček star 3m in 4dni. A si rodila 4.4.? Moja Nina se je rodila 4.4 ob 4.40!
No, zdej sem malo bolje pogledala in vidla, da sva rodili istega dne!...super




tinatona -> Hojla Tinatona (8.7.2005 21:35:31)

Ja jaz sem pa rodila 4.4. ob 10.39. Poznam pa še eno punco k je tud rodila 4.4. in ma tud fantka Vida (moj je pa Ožebj Vid), samo je rodila v Kranju; jaz pa v Ljubljani. Kje si pa ti rodila?

LP Tina




Stran: [1]