leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sassy0 Tudi jaz zbijam le, če pride čez 39 (merjeno v ušesu), pa še to samo, če se slabo počuti. Če je normalen tudi pri tako visoki vročini, pustim. Za spat pa vedno. In se mi je še vedno zgodilo, da je imel tako vročino samo prvi dan, drugi dan je bila samo malo nad 37, tretji pa po navadi ne. Pa po moje je to res od tega,ker pustiš, da se telo samo obrani. Pravijo, pa še tole, da če ima otroček mrzle roke, vročina še ni dosegla vrha in narašča, takrat po navadi zbijanje ni uspešno oz hitro nazaj naraste. Ko pa roke ratajo tople je temperaturni vrh dosežen in tudi zbiješ lahko zelo uspešno. Pri nas tole ful drži. Pa še, da če je bakterijsko vnetje tudi zbijanje ni ravno uspešno, virusno pa. mi ko jemala imela pljučnico,je i mela 39,7vročine v zd,in ji niso zbijali,so nas naprej poslali na otroškega in komaj tam je dobila komaj svečko..normalna pa ni bila je cel dan samo spala,roke pri skoraj 40 merle ko led,tako tudi stopala ..še dobro da smo šli k dežurnemu,itak vročina ne bi minila.
< Sporočilo je popravil leo**tia -- 11.3.2010 22:51:05 >
|